ITALIJANI PIŠU: Juventus u januaru kreće po Sergeja Milinković-Savića!
Sergej Milinković-Savić, Foto: Profimedia

prva meta

ITALIJANI PIŠU: Juventus u januaru kreće po Sergeja Milinković-Savića!

"Gazeta delo Sport" je malo posle utakmice u Firenci, odnosno pred ponoć, lansirala vest da Juve kreće u napad na SMS-a vać ove zime

Objavljeno:

Sa nova dva dodavanja za gol, protiv Fjorentine u ponedeljak veče, Sergej Milinković-Savić je ponovo izbio na čelo liste asistenata Serije A.

Nakon što je vezista Lacija i reprezentacije Srbije još jednom potvrdio svoju fudbalsku klasu, mediji ga opet sele u Juventus.

Naime, "Gazeta delo Sport" je malo posle utakmice u Firenci, odnosno pred ponoć, lansirala vest da Juve kreće u napad na SMS-a već u januaru.

Sergej Milinković-Savić, Markos Antonio
foto: EPA/Claudio Peri

- Projekat ove ambiciozne operacije rezultat je sastanka čelnika Juventusa posle poraza od Milana i saradnici Andree Anjelija će već u januaru pokušati da dovedu Sergeja - piše "Gazeta" u svom tekstu.

Sergej ima važeći ugovor sa sadašnjim klubom do 2024. godine i prvi čovek "nebeskoplavih", Klaudio Lotito, već je najavio da će razgovarati sa Srbinom kako bi isti produžili do 2026. Do sada mu je to uspevalo iako mediji već godinama sele Sergeja van "Olimpika".

Međutim, svima je jasno da će rimski "Orlovi" teško uspeti da ga zadrže i narednog leta koje, s druge strane, Juve ne želi ni da čeka.

"Bjankoneri" su očajno otvorili sezonu i posle devet kola imaju 10 bodova manje od vodećeg Napolija. Istovremeno, u LŠ takođe ne stoje dobro i pobeda nad Makabijem u Haifi u utorak veče im je imperativ ako žele da razmišljaju o nokaut fazi.

Podsetimo, ukoliko Sergej dođe u Juventus, tamo će ga sačekati saigrači iz reprezentacije Dušan Vlahović i Filip Kostić.

(Espreso)

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.