HRVAT GAĐAO PIVSKOM FLAŠOM DŽAMIJU U BOSNI: Kamere snimile igrača Partizanovog rivala, izgovor mu je bedan! (VIDEO)
Dejan Ljubičić, Foto: EPA/Sacha Steinbach

sramota

HRVAT GAĐAO PIVSKOM FLAŠOM DŽAMIJU U BOSNI: Kamere snimile igrača Partizanovog rivala, izgovor mu je bedan! (VIDEO)

Skandal se desio tokom odmora u Kiseljaku, a lokalni Bosanci su bili besni

Objavljeno:

FK Keln će na noge Partizanu u 4. kolu Lige konferencija doputovati bez jednog od standardnih igrača.

Dejan Ljubičić je od dolaska u redove "Jarčeve" iz bečkog Rapida leta 2021. bio standardan - odigrao je 30 utakmica u Bundesligi u prvoj sezoni, a ove je nastupio u svih devet kola.

Međutim, sada ga zbog povrede kolena zadobijene protiv Menćengladbaha neće biti do kraja godine i samim tim preskočiće duel u Humskoj.

Inače, zanimljiv je događaj iz ranije karijere Dejana Ljubičića, kada je imao 20 godina. Bolje je reći skandal, a ne događaj.... Ipak, nije ga omeo u afirmaciji u Rapidu, u kom je vezista kasnije postao kapiten.

Dejan Ljubičić, FK Keln, Slobodan Urošević
foto: EPA/Sascha Steinbach

Naime, Dejan Ljubičić je rođen i odrastao u Beču, ima i tri nastupa za selekciju Austrije, ali je poreklom Hrvat iz Bosne. Brat Robert mu nastupa za Dinamo Zagreb.

Tokom odmora u Bosni i Hercegovini, u Kiseljaku, decembra 2017. godine sa jednim drugom je pivskom flašom gađao lokalnu džamiju!

Kamere su sve zabeležile (snimak pogledajte ispod) pa je tako izbio skandal zbog kog je Rapid kaznio Ljubičića, a ovaj se nevešto izvinio:

- Znam da to izgleda glupo. S prijateljem sam tražio pekaru, želeli smo nešto da pojedemo. Iskreno, nisam shvatio da je to džamija, bilo je mračno. Poštujem svaku religiju. Odrastao sam s mnogim muslimanima, sada imam mnogo prijatelja među njima. Kao hrišćanin, poštujem svaku religiju - rekao je tada Ljubičić, mada ga snimak demantuje. Ne deluje kao da je hteo nešto da pojede...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.