DA LI JE U PRAVU? Selektor Crne Gore se oglasio o žrebu, posebno je analizirao Piksijevu Srbiju!
Miodrag Radulović, Foto: AP

dao svoj sud!

DA LI JE U PRAVU? Selektor Crne Gore se oglasio o žrebu, posebno je analizirao Piksijevu Srbiju!

Radulović prokomentarisao rivale u borbi za Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 20:06h

Srbija je saznala imena protivnika u kvalifikacijama za EURO 2024. u Nemačkoj i deluje da nije mogla bolje da prođe.

Grupu je komentarisao i selektorn Crne Gore, Miodrag Radulović.

U grupi sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom, Orlovi imaju veliku šansu da se posle više od dve decenije plasiraju na Evropsko prvenstvo. S druge strane, selektor Crne Gore Miodrag Radulović hvali ekipu Dragana Stojkovića, ali i veruje da će kvalifikacije biti neizvesne do kraja.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore
foto: EPA/Boris Pejovic

- Dobili smo veoma zahtevnu grupu. Srbija i Mađarska u poslednje vreme prikazuju izvanredne partije. Pokazatelj toga je učešće Srbije na Mundijalu. To je ekipa koja je izuzetno homogena. Piksi Stojković je na najbolji mogući način uklopio ekipu, vidi se kakve rezultate postižu. Mađarska iz godine u godinu napreduje i postiže izvanredne rezultate. Pokazala je to i Liga nacija i utakmice sa Engleskom i Nemačkom. Ima malo i simbolike – naša selekcija je prvu utakmicu odigrala sa Mađarskom. Nadam se da ćemo i posle ovih utakmica imati lep osećaj kao posle one prve.

Osvrnuo se i na ostale članove grupe.

- Bugarska sa novim selektorom Mladenom Krstajićem kreće u formiranje nove ekipe. Poslednji rezultati su im bili za poštovanje. Litvanija je zbog putovanja i vremenskih uslova zahtjevna - poručio je selektor Crne Gore i zaključio:

- Grupa ujednačenog kvaliteta, biće neizvesno do kraja. Nadam se da ćemo uz veliko požrtvovanje, odgovornost i ispravljanje nekih stvari koje nisu bile dobre u Ligi nacija uspeti da na kraju ostvarimo svoje ciljeve - zaključio je Radulović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.