MISTER I GENIJE ZAJEDNO UŽIVAJU NA MORU: Piksi na odmoru posetio starog prijatelja pa podelio MOĆNU sliku! (FOTO)
Dragan Stojković i Dejan Savićević, Foto: Starsport©

uvek se kapirali

MISTER I GENIJE ZAJEDNO UŽIVAJU NA MORU: Piksi na odmoru posetio starog prijatelja pa podelio MOĆNU sliku! (FOTO)

Dejo Savićević proletos bio u Beogradu kada je promovisana knjiga posvećena Piksiju, a sada je selektor Srbije uzvratio posetu

Objavljeno:

Posle velikog posla koji je odradio u finišu Lige nacija, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, "skoknuo" je do Crne Gore na zaslužen odmor.

Tamo ga je dočekao stari prijatelj Dejan Savićević, još jedan majstor fudbala i nekadašnji saigrač u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji Jugoslavije, a koji sada obavlja funkciju predsednika FS Crne Gore.

- Posle Osla opuštanje uz more sa velikim prijateljem - napisao je Stojković i podelio jednu fotografiju sa "Genijem", iz Budve.

Podsetimo i to da je Dejo Savićević proletos bio u Beogradu kada je promovisana knjiga posvećena Piksiju, a sam Stojković je tada za njega rekao:

- Naš odnos se od početka zna, kada smo se sreli i igrali i kasnije kao neki funkcioneri. Evo i dan-danas to prijateljstvo ostaje večno. Zato što ne postoji sujeta. Ja ne znam za sujetu. Ne mogu da shvatim ljude kada su ljubomorni i sujetni, ne mogu da razumem, zbog čega. Ja sam se radovao njegovim golovima u Milanu, srećan sam kada Milan pobedi, zbog njega naravno. On je bio čudo od igrača. Kada nekog prozovete „Genije“, nije to baš lako. On je bio genijalan igrač i moj veliki prijatelj, bio i ostao - jasan je bio selektor Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.