TRENER PARTIZANA OTKRIO PROBLEM! Fudbaleri nisu bili fokusirani!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

sada je sve poznato!

TRENER PARTIZANA OTKRIO PROBLEM! Fudbaleri nisu bili fokusirani!

Gordan Petrić veruje da crno-beli mogu da stignu Crvenu zvezdu

Objavljeno: 14:39h

Nekadašnji fudbaler Aeka, a potom i trener Larise, Gordan Petrić aktivno je pod lupom grčkih medija, a sada je govorio za portal "SDNA".

Trener crno-belih je prvo govorio o aktuelnom momentu u Partizanu.

- Partizan je posle četiri utakmice u sezoni već izgubio nekoliko bodova. Do tada je imao samo jedan trijumf. Uslovi nisu bili dobri da preuzmem ulogu trenera, ali sam uvek želeo da budem šef stručnog štaba Partizana. Odlučio sam da prihvatim ponudu i vodim tim. Do tada igrači nisu bili maksimalno fokusirani na obaveze. Bilo je i problema sa navijačima. Fudbaleri su razmišljali drugačije, nisu bili fokusirani na obaveze. Od tada smo napredovali i kao rezultat svega toga ostali smo neporaženi na deset mečeva, poručio je Gordan Petrić.

Zanimljivo je da je Petrić i pre sedanja na klupu crno-belih bio deo kluba.

- Da, bio sam pomoćnik pre četiri ili pet godina. Znate, kada stvari krenu naopako u fudbalu, zovu vas da pomognete. U suprotnom nema razloga da Vas zovu. Desilo mi se ovo sada, verovao sam da tim može mnogo bolje. Morate stalno da se usavršavate, to pokušavamo i mislim da smo na dobrom putu. Stvari nisu više tako loše, ali i dalje scve zavisi od igrača.

1 / 3 Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Petrić veruje da crno-beli mogu da stignu Crvenu zvezdu.

- Trenutno je razlika pet bodova, ali imamo i dve utakmice protiv njih. Cilj oba kluba je da budu šampioni. Naravno, i drugo mesto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Zainteresovani smo da napredujemo iz utakmice u utakmicu i vidimo na kraju šta smo postigli. Igrači moraju da budu spremni da uvek iskoriste šansu. Biće povređenih, suspendovanih.

Odlično je Partizan parirao Nici u Ligi konferencija.

- Ako ćemo realno Keln i Nica su veliki favoriti. Reč je o timovima iz pet najjačih liga Evrope. U njihovim zemljama konkurencija je drugačija, nivo igre je drugačiji. Imamo dva meča kod kuće protiv Slovacka i Kelna koje moramo da dobijemo. Biće teško, ali ima još četiri utakmice - izjavio je trener Partizana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.