PETRIĆ O PREVIRANJIMA U SD PARTIZAN: Evo šta trener misli da čelnici treba da urade!
Gordan Petrić, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

neizbežna tema

PETRIĆ O PREVIRANJIMA U SD PARTIZAN: Evo šta trener misli da čelnici treba da urade!

Crno-beli u sredu od 15 časova gostuju Radničkom iz Sremske Mitrovice

Objavljeno: 13:18h

FK Partizan održao je konferenciju za meije pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije.

Crno-beli u sredu od 15 časova gostuju Radničkom iz Sremske Mitrovice.

- Sutra imamo jednu utakmicu gde nećemo biti kompletni jer su neki igrači sa reprezentacijama. Oni koji su tu spremni su i koncentrisani. Znaju šta im donosi ovo takmičenje.

Neizbežna tema, i kako ona utiče na igrače i celokupnu atmosferu u svlačionici, ipak je i sukob koji bukti u okviru Sportskog društva kojim trenutno, i zvanično (prema upisu u APR), rukovodi Ostoja Mijailović.

Milorad Vučelić, Ostoja Mijailović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević, Printscreen

Druga strana, sa Miloradom Vučelićem kao perjanicom, podnela je tužbu pa se situacija zaoštrila i zakomplikovala. Traži se najbolje rešenje za sve klubove, a Petrić je deo konferencije za medije posvetio baš ovom pitanju.

- Ono što mene trenutno zanima to je svlačionica, teren, utakmica. I ovo sve što se dešava, ja sam rekao, da ću igračima koliko-toliko objasniti. Ja sam im dao neku sliku šta se sve dešava oko kluba i u klubu, ne pričam o klubu kao fudbalskom klubu već kao sportskom društvu, to je sve vezano za Fudbalski klub. Tako da treba da sednu da se dogovore, a da li će se dogovoriti opet zavisi od mnogo stvari, ja sam siguran da su dovoljno iskusni i pametni da nađu neki dogovor, jer ovde se radi pre svega o Sportskom društvu, mnogo klubova u sportskom društvu, tako da im želim svu sreću. Ako misle da mogu ja nekako da im pomognem, neka se jave, ako ne, opet neka im je sa srećom. Ja sam koncentrisan samo na teren i igrače - poručio je Petrić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.