PIKSI JOŠ NIJE ZAVRŠIO! Selektor Srbije krade Špancima SUPERTALENTA?!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

bomba!

PIKSI JOŠ NIJE ZAVRŠIO! Selektor Srbije krade Špancima SUPERTALENTA?!

Posle Lazara Samardžića, još jedno ime na potencijalnom spisku selektora Srbije

Objavljeno: 13:33h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nam je za kratko vreme vratio veru u fudbal, a nijedno "srpsko ime" neće biti prerano otpisano.

Iskusni stručnjak je potvrdio da će fudbaler Udinezea, Lazar Samardžić u budućnosti nositi dres "orlova", a to nije prvi fudbaler koji se odlučio za Srbiju pre neke druge države.

Piksi je čak četiri puta uspeo da ubedi talentovane asove za naš tim.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbal, Sport
foto: FSS

Srđan Babić i Erhan Mašović su umesto Bosne i Hercegovine odabrali Srbiju.

Još jedna "pobeda" Dragana Stojkovića Piksija jeste i to što je uspeo da ubedi Stefana Mitrovića da ipak odabere našu selekciju.

Selektor Srbije je dosad odradio i razgovore sa Lijankom Vojnovićem, brazilskim fudbalerom, štoperom, koga je takođe ubedio da zaigra za našu selekciju, ali mu je FIFA zabranila da se to i dogodi, jer je igrao utakmicu za selekciju Brazila do 23 godine.

Međutim, selektor želi još jedno ime u taboru "orlova".

U pitanju je Stefan Bajčetić koji je član Liverpula. Sin bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Vojvodine, Srđana Bajčetića, za jako kratko vreme uspeo je da privuče pažnju na sebe i zaradi mesto na Enfildu u četi Jirgena Klopa.

Međutim, Stefan je rođen u Vigu 2004. godine, kada je njegov otac već završio profesionalnu karijeru. Zbog mesta rođenja, ali i majčinog prezimena (Makijera), Stefan je dobio i špansko državljanstvo, kao i poziv mlađih selekcija "Furije".

Karijeru je mladi Bajčetić započeo u Selti, gde je počeo da trenira sa devet godina, a ostao je sve do 16. godine, kada je stigao poziv Liverpula. Nije se mnogo dvoumio Stefan, otišao je u Englesku i sada, dve godine kasnije, došao je i do prvog tima sa 17. godina.

Kako je još mlad, tek mu je 17 godina, Bajčetić još ima vremena da odluči za koji će nacionalni tim igrati, te će morati da bira između Španije i Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.