FSS NEUMOLJIV! Novčana kazna zbog dešavanja na meču Novi Pazar - Crvena zvezda!
Novi Pazar - Crvena zvezda, Foto: Starsport

nema gledanja kroz prste

FSS NEUMOLJIV! Novčana kazna zbog dešavanja na meču Novi Pazar - Crvena zvezda!

Domaći sankcionisani zbog loše organizacije utakmice

Objavljeno: 23:33h

Crvena zvezda je prekinula seriju pobeda ekipe Novog Pazara i slavila u gostima sa 2:1, a poraženi tim iz još jednog razloga neće po dobru pamtiti ovaj meč.

Zbog tog duela dodatno morati da ispašta i klupska kasa koja će biti "olakšana" za sumu novca koju je propisala Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Na sednici u četvrtak odlučeno je da će Novopazarci morati da plate 100.000 dinara zbog loše organizacije utakmice. Na teret im se stavlja nedozvoljen broj gledalaca u ložama i na tribinama (meč je morao da se igra pred praznim tribinama zbog prethodne kazne), navijanje tokom meča, manji incidenti u tunelu po završetku...

Novi Pazar - Crvena zvezda
Novi Pazar - Crvena zvezdafoto: Starsport

Inače, ovo je bio jedan od šest duela koje Novi Pazar treba da odigra pred praznim tribinama zbog kazne iz prošle sezone i neprimerenog navijanja njihovih pristalica. Prvi put će uz "huk" kraj Jošanice zaigrati 15. oktobra protiv Vojvodine u 15. kolu Superlige.

Prethodnog vikenda nije bilo nijednog isključenja, a nijedan klub nije sankcionisan zbog prevelikog broja žutih kartona, odnosno loše discipline.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.