JA MISLIM DA JE ONA PRAVLJENA SA NAMEROM DA NERVIRA LJUDE: Vlahovića baš IRITIRA jedna društvena igra, a to je ova!
Vlahović i Milinković Savić, Foto: Starsport©

To je da poludiš

JA MISLIM DA JE ONA PRAVLJENA SA NAMEROM DA NERVIRA LJUDE: Vlahovića baš IRITIRA jedna društvena igra, a to je ova!

Tu ne možeš da kontrolišeš neke stvari

Objavljeno:

Pitanje je kada je poslednji put vladala ovako dobra atmosfera među fudbalerima srpskog nacionalnog tima, a o zajedništvu svedoče dešavanja van terena.

Glavna razbibriga "orlova" u trenucima putovanja i pauze su društvene igre "Ne ljuti se čoveče" tj. "Ludo" i "Mafija".

- Ne ljuti se čoveče, mislim da je napravljena igrica sa namerom da nervira ljude i da se dešavaju neke najnelogičnije stvari na svetu. Ali, i tu se izvlačimo i borimo. Bitno nam je da u avionu prođe vreme što pre. Kada igramo pričamo o raznim stvarima, nije igra nadmetanja nego čisto razonoda. Ima dosta stvari koje se igra, ali te dve su omiljene - rekao je Vlahović.

Najčešće igra sa Strahinjom Pavlovićem, Aleksom Terzićem, Nikolom Milenkovićem, Stefanom Mitrovićem ili Đorđem Jovanovićem između ostalih.

- Tu ne možeš da kontrolišeš neke stvari jer udaraš u kockicu, a dešavaju se nelogične stvari. To je da poludiš - dodaje napadač Juventusa koji je govorio i o svojoj ljubavi prema košarci.

- Posle treninga, pre i posle večere igramo. Meni lično se basket najviše sviđa, zna naš portparol i još nekoliko igrača da mi je to omiljeni sport pored fudbala. Lepo je što se družimo, što imamo zajednička interesovanja -

Njegove reči je potvrdio i jedan od članova tog "kluba" Strahinja Pavlović

- Nije baš da se opuštam, obe igre mogu biti stresne. Možda ‘Mafija" malo više, to je zaštitna igra naše grupe. Duci (Vlahović) i Bleki (Milinković) su dva najveća rivala" - rekao je štoper Salcburga.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.