TAMAN SMO MISLILI DA SU VEČITI NA ISTOJ STRANI! Partizan demantovao Zvezdu i pružio podršku rukovodstvu FS Beograda
Miloš Vazura i Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

TAMAN SMO MISLILI DA SU VEČITI NA ISTOJ STRANI! Partizan demantovao Zvezdu i pružio podršku rukovodstvu FS Beograda

Partizan je ipak prisustvovao skupštini FS Beograda

Objavljeno: 20:02h

Predstavnici Partizana demantovali su tvrdnje čelnika Crvene zvezde da nisu dobili poziv za Izbornu skupštinu Fudbalskog saveza Beograda.

Takođe, kako piše "Sportklub" oni su pružili maksimalnu podršku novoizabranim organima beogradske kuće fudbala, na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem.

Posle pisma crveno-belih, u nedelju popodne, reagovao je Partizan. Miloš Vazura, generalni direktor kluba iz Humske, ponovio je da će crno-beli imati predstavnika na ranije zakazanoj sednici.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport©

Vazura je tako praktično pobio tvrdnje čelnika Crvene zvezde da dva najveća srpska kluba nisu konsultovana oko datuma sednice i izbora novog saziva beogradske kuće fudbala.

Rukovodstvo šampiona Srbije, dan kasnije, otišlo je korak dalje i u otvorenom pismu zapretilo da će brzo smeniti novoizabrane ljude u beogradskom savezu. Partizan je odgovorio maksimalnom podrškom novim ljudima u Deligradskoj ulici.

Odluke na zasedanju u ponedeljak usvojene su jednoglasno, uz glasove "za" 34, od ukupno 39 delegata. Fudbalski savez Beograda, u narednom mandatnom periodu, predvodiće Marko Zdravković. U sastav Izvršnog odbora uključeni su i bivši kapiteni Crvene zvezde i Partizana – Vladimir Dišljenković i Stefan Babović.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.