PARTIZANOV EVROPSKI PROTIVNIK I DALJE U ĆORSOKAKU: Poznati trener neće kod njih!
Fudbaleri Nice u razgovoru sa Favrom, Foto: Starsport©

u problemu su

PARTIZANOV EVROPSKI PROTIVNIK I DALJE U ĆORSOKAKU: Poznati trener neće kod njih!

Bivši trener Totenhema i Pari Sen Žermena se pominjao kao siguran naslednik Francuza i čak koje će igrači dovesti sa sobom, ali sada se čini da od svega nema ništa

Objavljeno:

Jedan od rivala Partizana u grupi D Lige konferencija, francuska Nica, nije dobro počela sezonu i uveliko se spekuliše o smeni trenera Lisijana Favra.

Klub sa Azorne obale je tek 13. na tabeli Lige 1, sa osam bodova iz osam utakmica i tek pet postignutih golova, a u LK su posle remija u Beogradu (1:1) na deobi drugog mesta upravo sa Partizanom.

Navijači Nice su se ponadali da će Favra zameniti još zvučnije ime, Maurisio Poćetino. Bivši trener Totenhema i Pari Sen Žermena se pominjao kao siguran naslednik Francuza i čak koje će igrači dovesti sa sobom, ali sada se čini da od svega nema ništa.

Maurisio Poketino, Maurisio Poćetino
foto: Starsport©

Naime, engleski mediji pišu da je Poć rešen da se vrati u Premijer ligu i da se nada ponudi Lestera, ako ne i nekog "većeg" kluba. Drugi pak pominju kako namerava da napravi pauzu do kraja sezone pa onda izvaga opcije, ali da je najraspoloženiji za povratak na Ostrvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.