OPAK NAPAD NA MAŽIĆA: Došao je da napuni svoj bankovni račun!
Milorad Mažić, Foto: AP

na udaru najvećeg kiparskog kluba APOEL-a

OPAK NAPAD NA MAŽIĆA: Došao je da napuni svoj bankovni račun!

Milorad Mažić našao se na udaru najvećeg kiparskog kluba APOEL-a. Koordinator za suđenje na Kipru našao se u problemu

Objavljeno:

U svom saopštenju APOEL je između ostalog istakao:

- Nepristojno ponašanje gospodina Mažića se svakako nastavilo u njegovim izveštajima, jer je bez ikakvog trunke poštovanja, čovek koga sindikati plaćaju da navodno unapredi kiparsko suđenje, odgovorio na pitanje da li bi odobrio zahtev za puštanje stranih sudija. ili zahtev timova, da ne prihvataju određene sudije na svoje utakmice, nasledeći način: „Ono što mi kažu, uradiću suprotno. Ne prihvatam intervencije - stoji na početku saopštenja APOEL-a koji prenosi Maxbetsport portal.

Mažić sačuvao igrača iz bivše Juge koji ga je provocirao na NACIONALNOJ OSNOVI : Ovo je rekao za Ibrahimovića!

Nastavili su u istom ritmu.

- Čini se da gospodin Mažić ima kratko pamćenje. Jer kada neko pogleda delegiranje za poslednje dve godine, videće da određeni sudija nikada nije sudio određenom timu. Da li je ovo bilo mešanje? Da li je to namerno uradio? Neka izađe gospodin Mažić da nas opovrgne. Elementi delegiranja su javni i to nepopravljivo razotkrivaju.

1 / 12 Foto: EPA/Armando Babani

Teške reči su se samo nizale.

- Sada je jasno da sa gospodinom Mažićem idemo još opasnijim putevima, a tu mislim na kiparski fudbal u celini. Čovek ne shvata svoje odgovornosti i obaveze. Odabrao je danas, umesto da se predstavlja sa skromnošću i razumevanjem stvarnosti, da odgovori bahato, ironično i pretećim tonom da, navodno, neće podleći pritiscima, sedeo na tom mestu mesec ili godinu dana.

Po svemu sudeći Kipar je za gospodina Mažića privremena destinacija na koju je došao da napuni svoj bankovni račun sa nekoliko stotina hiljada evra, a onda da se pozdravi sa nama - zaključuje se u saopštenju APOEL-a.

Espreso/Alo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.