OBJASNIO CELU SITUACIJU! Zvezdin fudbaler NE ŽELI da igra za Srbiju!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

ISKRENO!

OBJASNIO CELU SITUACIJU! Zvezdin fudbaler NE ŽELI da igra za Srbiju!

Andrija Radulović nada se da će jednog dana nastupiti za "A" selekciju Crne Gore

Objavljeno: 18:11h

Andrija Radulović, fudbaler Zvezde na pozajmici u Mladost GAT, odlučio je da prihvati poziv selektora mlade reprezentacije Crne Gore.

Rođeni Kotoranin će u ekipi Miodraga Vukotića igrati na prijateljskim mečevima protiv Austrije i Malte, a ne tako davno nosio je dres omladinskih selekcija "orlova" kojim je zamenio crnogorski. Stoga, ovo će mu biti druga promena nacionalnog tima sa samo 20 godina i bez nastupa za bilo koju "A" selekciju čime mu je izbor u budućnosti otvoren.

- U tom trenutku nisam bio u planovima selektora Crne Gore pa nisam htio da pravim ‘prazan hod‘ i odazvao sam se pozivu Srbije - objašnjava situaciju Radulović i dodaje da se nikada nije dovodilo u pitanje za koga je hteo da nastupa:

Andrija Radulović
foto: Starsport©

- Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju nastupati, dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, gde sam se konsultovao sa selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora, on je to sasvim normalno prihvatio, posavetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga.

Nada se da će jednog dana nastupiti za "A" selekciju Crne gore.

- Kao svaki mladi igrač sto sanja da igra za svoju drzavu, tako sanjam i ja… Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stici sam od sebe - kaže Andrija Radulović.

Ove sezone je u Novom Sadu gde je za ekipu Mladosti postigao četiri od ukupno šest golova te ekipe u Superligi.

I dalje je igrač Zvezde sa kojom je ugovorom vezan do leta 2025. godine, a za tim iz Ljutice Bogdana je debitovao pre dve godine golom protiv Radnika.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.