OŠTRO SAOPŠTENJE NOVOG PAZARA! Incident, pa surove reči - potkačili i Zvezdu i Partizan! (FOTO)
Fudbaleri Novog Pazara, Foto: Starsport©

ODJEKNULO!

OŠTRO SAOPŠTENJE NOVOG PAZARA! Incident, pa surove reči - potkačili i Zvezdu i Partizan! (FOTO)

Klub je izdao saopštenje putem Fejsbuk stranice

Objavljeno:

Fudbaleri Novog Pazara su u pretrpeli novi poraz, peti od starta sezone, pošto je od njih bolja bila ekipa Kolubare u Lazarevcu sa 1:0.

Novom Pazaru je ovo drugi vezani poraz, pošto je prethodno poražena od Crvene zvezde.

Prethodno je Novi Pazar vezao sedam pobeda, sve do tog susreta sa Crvenom zvezdom, kada je aktuelni šampion Srbije slavio na veoma teškom gostovanju sa 2:1. Taj poraz je izgleda poljuljao samopouzdanje, kako igrača, tako i navijača koji su hitro reagovali, ali ne na sportski način.

Klub je izdao saopštenje putem Fejsbuk stranice, gde su naveli da su slomili njihove prozore na prostorijama kluba, ali i prozivali Zvezdu i Partizan, odnosno njihove navijači, a mi to saopštenje prenosimo u celosti.

- Danas oko 15 časova, dvojica huligana na motoru, razbili su izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona. Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

- Klub je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najoštrozije kazne. Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara. Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i naplate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu - stoji u saopštenju kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.