RONALDO PREGAŽEN! Mesi mu je oduzeo ono najvažnije
Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih igrača ikada, Foto: EPA/Andrew Yates

trka dvojice goat!

RONALDO PREGAŽEN! Mesi mu je oduzeo ono najvažnije

Nema sumnje da će ovo mnogo zaboleti Ronalda

Objavljeno: 11:50h

Poznato je da su Kristijanu Ronaldu rekordi najvažniji u karijeri otkako je došao do vrhunskog nivoa, ali jedan je od sinoć u vlasništvu kapitena argentinske reprezentacije – Lionela Mesija.

Naime, Pari Sen Žermen je slavio u Izraelu protiv Makabija iz Haife 3:1 u utakmici drugog kola grupne faze Lige šampiona, a dugogodišnji član Barselone dao je prvi gol na tom meču za francuskog prvaka.

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO ODBIO: Ronaldo nije prihvatio ugovor, koji bi svaki fudbaler "žmureći" potpisao!

Time je Mesi pogodio protiv 39. različitog kluba u elitnom evropskom takmičenju, čime je “pobegao” od Ronalda koji je bio precizan u duelima sa 38 timova.

U Mesijevoj svesci su: grčki Panatinaikos i Olimpijakos, nemački Bajern, Verder, Štutgart, Leverkuzen, Dortmund, Menhengladbah i Lajpcig, francuski Lion i Pari Sen Žermen, oba škotska giganta Rendžers i Seltik, oba ukrajinska najveća kluba Dinamo Kijev i Šahtjor, pa Bazel, Sporting Lisabon, onda engleski Mančester junajted, Mančester siti, Totenhem, Čelsi, Arsenal i Liverpul, pa FK Kopenhagen iz Danske, Real Madrid, te BATE Borisov iz Belorusije, onda češki Plzenj i Slavija Prag, italijanski giganti Milan, Roma, Juventus i Napoli, ruski Spartak iz Moskve, pa Ajaks i PSV Ajndhoven iz Holandije, kiparski APOEL, mađarski Ferencvaroš i izraelski Makabi Haifa od sinoć.

NAPOKON NEKO DA NEŠTO KAŽE: Ten Hag objasnio zašto Ronaldo ne igra!

Nema sumnje da će ovo mnogo zaboleti Ronalda, kog večeras očekuje utakmica u Ligi Evrope za Mančester junajted protiv Šerifa u Tiraspolju.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.