SINIŠA MIHAJLOVIĆ NOVI TRENER STARE DAME?! "Da, Juventus me je kontaktirao"
Siniša Mihajlović i Juventus, Foto: Profimedia

bomba!

SINIŠA MIHAJLOVIĆ NOVI TRENER STARE DAME?! "Da, Juventus me je kontaktirao"

"Rođen sam spreman"

Objavljeno:

Masimilijano Alegri je na izlaznim vratima Juventusa posle serije loših rezultata, a navodno bi mogao da ga nasledi Siniša Mihajlović

U Ligi šampiona crno-beli su pretrpeli dva poraza, a Stara dama se muči i u Seriji A. Kulminacija očajnih igara bio je poraz od fenjeraša Monce.

FENOMENALNA LJUDSKA ODLUKA! Iz poštovanja prema Mihajloviću trener ne želi da preuzme Bolonju!

Juventus je tek na osmom mestu na tabeli Serije A, sa čak sedam bodova manje od lidera Napolija. Već se spekuliše da će Masimiliano Alegri dobiti otkaz, zbog loših rezultata i još lošije igre.

Mihajlović u Juventusu.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Matteo Bazzi

Italijanski mediji spekulišu ko bi mogao da nasledi Alegrija na klupi Stare dame. Među njima se našao i srpski stručnjak Siniša Mihajlović koji je nedavno dobio otkaz u Bolonji. Neki izvori idu korak dalje pa tako navode da je Mihajlović favorit za preuzimanje Juventusa i navodno je već uspostavljen prvi kontakt.

Nije ovo prvi put da je bivši selektor Srbija u konkurenciji za trenera Juventusa. Proteklih godina Juventus i Mihajlović su već pregovarali o tome da srpski stručnjak preuzme najtrofejniji italijanski klub, ali do dogovora nije došlo.

BIVŠI FUDBALER BARSELONE SEDA NA KLUPU BOLONJE: Klub je našao naslednika Siniše Mihajlovića!?

- Da, Juve me je kontaktirao - ali pre pet godina. U našoj profesiji podrazumeva se da se stalno usavršavaš, radiš i proširuješ svoja znanja i držiš korak sa trendovima, tako da sam ja sada drugačiji trener nego pre par godina. Rođen sam spreman - otkrio je Mihajlović pre tri godine.

Mihajlović, koji je trenersku karijeru započeo 2006. godine kao pomoćnik u Interu, dosad je trenirao Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon i reprezentaciju Srbije.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.