ŠTA JE S MOZGOM? POCEPAO LUKSUZNI UGOVOR I VRATIO SE KUĆI DA IGRA U BLATU: "Ako ostanem ovde, UMREĆU!"
Igra fudbala u blatu, Foto: Printscreen Facebook

kakav lik

ŠTA JE S MOZGOM? POCEPAO LUKSUZNI UGOVOR I VRATIO SE KUĆI DA IGRA U BLATU: "Ako ostanem ovde, UMREĆU!"

U modernom fudbalu je sasvim normalna pojava da fubaleri odrasli u siromaštvu odlaze za novcem, međutim ima ih i koji urade suprotno

Objavljeno: 12:36h

San većine afričkih omladinaca je da pronađu neki klub u Evropi koji bi im zagarantovao budućnost te ne bi imali problema oko finansijsko-materijalne situacije u ostatku života.

Međutim, 22-godišnji Musa Kamara je uradio potpuno neočekivanu stvar. Pre nekoliko godina je pobegao od hladnoće, a sada i od luksuznog ugovora.

Kamara koji je inače iz Sijere Leonea je početkom septembra potpisao skupoceni ugovor sa Al Itiahadom iz Tripolija prema kojem bi mu prvak Libije mesečno isplaćivao oko 30.000 dolara.

"Moj život nije siguran. Ako ostanem ovde, umreću. Razumete li?", govorio je Kamara dok je držao nož u ruci. Ali potvrde o pretnjama smrću nikad nisu stigle.

Ipak, u Libiji se nije dugo zadržao. Tačnije tamo je proveo samo dve sedmice. Iscenirao je priču kako mu prete smrću te se vratio u rodno selo.

Tokom vikenda je snimljen kako zajedno sa prijateljima igra fudbal u blatu, a mogao je da uživa u luksuzu i ne brine za budućnost.

Inače, pre Al Itiahada dobio je otkaz u ekipi Bo Randžers. Kako je saopšteno Kamari nedostaje moralnog karaktera te je očigledno da ovaj dečko ima problema sa disciplinom.

Pre tri godine je bio u žiži javnosti kada je potpisao za Treleborgs FF, ali je ugovor raskinuo nakon jednog dana jer mu je u Švedskoj bilo hladno te se vratio kući.

Za reprezentaciju svoje zemlje debitovao je još kao 18-godišnjak te je bio član selekcije koja je nastupila na Afričkom kupu nacija u januaru uz upisan nastup protiv Ekvatorijalne Gvineje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.