IGRAČI PARTIZANA SAGLASNI - TUGUJU! (VIDEO)
Foto: Espreso/Srđan Novaković

liga konferencija

IGRAČI PARTIZANA SAGLASNI - TUGUJU! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana odigrali su više nego dobru, napadačku i atraktivnu partiju protiv Nice u meču 2. kola Lige konferencije, u grupi D, ali to ovog puta nije bilo dovoljno za pobedu, već samo za remi.

Objavljeno: 23:38h

Taj utisak je je poneo i defanzivac domaćih Igor Vujačić.

- Ne znam sad da li biste mi verovali ako kažem da sam ponosan i da bi trebalo možda tugujemo jer nismo pobedili danas. Pužili mušku igru, ostaje žal za tri boda večeras - poručio je Vujačić.

GOLČINA DIJABATEA: Majstor! Razoran udarac i potez koji pokazuje samopouzdanje! EUFORIJA U HUMSKOJ (VIDEO)

Crnogorski internacionalac je konstatovao da je uvod meča trenutno najveći problem po ekipu, ta slabost je ispoljena i protiv Nice koja je to iskoristila da povede u povoju meča (u 87. sekundi).

- Mislim da je početak meča naš najveći problem, na tome moramo da poradimo i nadam se da će u poredastojećem toku sezone sve ići svojim tokom, nabolje naravno - rekao je Vujačić.

Kapiten ekipe Slobodan Urošević saglasan je sa saigračem da je ekipa pružila dobru, zadovoljavajuću partiju i da je izostao samo rezultat.

PETRIĆ VIDI NAPREDAK KOD IGRAČA: Zna šta je potrebno da Partizan bude još bolji!

- Dobro smo igrali, presekao nas je taj rani gol, nastavili smo sa igrom i posle toga, nastavili smo da stvaramo šanse, a nagrada je stigla u drugom poluvremenu. Imali smo još par izglednih situacija, ali nismo dali gol. Nedostajala nam je koncentracija u završnici akcija, ovo je Evropa, nećemo imati 15 šansi po utakmici. Moramo da koristimo što imamo

Urošević je prezadovoljan kako se Partizan suprotstavio timu koji dolazi iz jedne od pet najjačih liga Evrope.

- Zadovoljni smo svakim segmentom osim rezultatom. Videli smo da možemo da se nosimo sa njima, parirali smo im fizički, znamo kakva je francuska liga. Stvorili smo dosta šansi, ostaje žal za tim drugim golom koji nismo postigli.

Kao u Češkoj, Partizan je proigrao tek od poluvremena...

- Nije bilo na taj način kao u Češkoj (buran razgovor u poluvremenu), sada smo samo rekli da moramo nastavimo, da igramo kao i do tada. Nije nas uopšte prvi gol poremetio, namestila se takva situacija, odbila se lopta i primili smo gol. Samo smo rekli da izađemo hrabro, da nastavumo i došla je nagrada.

Espreso/Teleegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.