SRBI POKRADENI! Da li je zakazao VAR ILI SUDIJE?! (FOTO/VIDEO)
FK Juventus, Foto: EPA/Allesandro Di Marco

serija a

SRBI POKRADENI! Da li je zakazao VAR ILI SUDIJE?! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Juventusa s pravom mogu da budu ljuti na sudije meča protiv Salernitane, jer su im iste oduzele pobedu u 95. minutu!

Objavljeno: 09:13h

Gubio je Juve sa 2:0 pre nego što je Bremer na asistenciju Filipa Kostića smanjio rezultat u 51. minutu. Zatim su crno-beli u 93. minutu dobili penal koji Bonući nije iskoristio. Međutim, jeste odbijenu loptu i rezultat je bio 2:2.

Činilo se da je tu kraj, da bi Juventus dva minuta kasnije stigao i do trećeg gola preko Arkadijuša Milika. Tada je na scenu stupio VAR koji je poništio Milikov gol, jer je Bonući bio u ofsajdu i uticao je na igru.

Ali ono što je VAR predvideo u ovom slučaju jeste to da Bonući uopšte nije bio u nedozvoljenoj poziciji. Jednostavno, sudije su zaboravile Antonija Kandrevu koji je branio korner.

I kada se povuče linija od Kandreve ka unutra, golim okom se vidi da Bonući nije bio u ofsajdu. Naravno, nastao je haos, iz Juventusa su se bunili i njihov trener Masimilijano Alegri, kao i vezista Kvadrado, dobili su crvene kartone. Dobiuo ga je i Milik, odnosno drugi žuti, zbog skidanja dresa posle gola.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.