NIJE DINAMO GLAVNI RAZLOG! Tomasa igrači ZLOSTAVLJALI u svlačionici, izgubio je autoritet!
Tomas Tuhel više nije trener Čelsija, Foto: Starsport©

odlazak je možda i najbolje rešenje...

NIJE DINAMO GLAVNI RAZLOG! Tomasa igrači ZLOSTAVLJALI u svlačionici, izgubio je autoritet!

Britanski list “Independent” piše o tome da su privatni razlozi ustvari presudil

Objavljeno:

Pre svega par dana Tomasu Tuhelu je zvanično uručen otkaz u ekipi Čelsija, a mnogi su ostali uskraćeni za prave razloge prekida saradnje.

Svi su videli poraz od Dinama u Zagrebu kao glavni okidač, a neki su pisali o tome da je konfilkt nastao zbog želje novog vlasnika Teda Bolija da dovede Kristijana Ronalda.

ZAGREB DEMOLIRA ČELSI! Dinamo završio karijeru Tomasa Tuhela

Ipak, britanski list “Independent” piše o tome da su privatni razlozi ustvari presudili Tuhelovoj poziciji trenera u Čelsiju.

Naime, Nemac se u aprilu ove godine razveo od svoje supruge Sisi pose 13 godina, a kao glavni krivac za njihov razlaz uzima se njegova tajna veza sa Brazilkom Natali Maks.

KEŽMAN ZAPOČEO DUGO PROKLETSTVO: Čak 10 poznatih fudbalera nije uspelo da ga prekine, može li OVAJ?

Upravo su tu nastali problemi kada su igrači saznali za celu ovu priču i počeli su da zbijaju šale na njegov račun, te je on izgubio autoritet u svlačionici.

To se odrazilo na pripreme u SAD koje su bile katastrofalne, pošto je Čelsi veći deo vremena proveo u PR službi zbog novog američkog vlasnika, a rezultati se nisu popravili ni početkom nove sezone u kojoj su “plavci” zabeležili tri poraza uprkos investicijama od 280 miliona evra.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.