LIVERPUL DOŽIVEO PRAVU KATASTROFU U NAPULJU: Bajern nije imao problema na Meaci, Atletiko slavio u ludom finišu!
Gol Napolija, Foto: EPA / Cesare Abbate

liga šampiona 1. kolo

LIVERPUL DOŽIVEO PRAVU KATASTROFU U NAPULJU: Bajern nije imao problema na Meaci, Atletiko slavio u ludom finišu!

Do kraja susreta golova nije bilo i Napoli je iznenadio čitavu Evropu ubedljivom pobedom nad ekipom Liverpula

Objavljeno: 23:14h

Fudbaleri Napolija su rezultatom 4:1 pobedili Liverpul u prvom kolu Lige šampiona.

Liga šampiona je i zvanično startovala u utorak uveče, a Liverpul je već u utorak doživeo ubedjiv poraz.

Napoli je bio prilično opasan na "Dijego Armando Maradona" stadionu i sezonu u Ligi šampiona počeo još bolje nego što se nadao.

Momci sa juga Italije poveli su vrlo rano, pošto je poljski reprezentativac Pjotr Zjelinski već u petom minutu utakmice zatresao mrežu Liverpula sa tzv bele tačke.

Samo 11 minuta kasnije i usledio je novi šamar za Liverpul, pošto je Napoli dobio i drugi penal, ali je Viktor Osimen bio neprecizan i ostalo je 1:0 pošto je Alison pročitao Napolijevog fudbalera.

Igrao se 32. minut kada je stadion Napolija još jednom "eksplodirao", a to je bilo zbog pogotka Aguise za 2:0 na asistenciju Pjotra Zjelinskog, a da Napoli na poluvreme ode sa ogromnih 3:0 postarao se Đovani Simeone.

Drugo poluvreme tek što je počelo, a Zjelinski je imao novi "poklon" za Liverpul, pošto je u 47. minutu postigao pogodak za 4:0 i onda je engleski tim uspeo da uteši Luis Dijas u 49. minutu smanjivši na 4:1.

Do kraja susreta golova nije bilo i Napoli je iznenadio čitavu Evropu ubedljivom pobedom nad ekipom Liverpula.

Ajaks je ranije danas slavio protiv Rendžersa na svom stadionu sa 4:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Utakmica Atletika i Porta je trajala najduže od svih ove večeri, jer je glavni sudija meča Šimon Mrčinjak produžio drugo poluvreme za čak 9 minuta. I u toj nadoknadi smo videli sve vredno pomena.

Prvo je u 92. minutu pogodio Ermoso, ali slavlje navijača Atletika je trajalo vrlo kratko, jer je Uribe sa bele tačke poravnao rezultat, ali tu nije bio kraj uzbuđenjima.

Pred sam kraj utakmice pobedu i prva tri boda u Ligi šampiona ove sezone, doneo je Antoan Grizman golom u poslednjim trenucima utakmice.

U drugom meču ove grupe Briž je na svom terenu bio bolji od Bajera iz Leverkuzena sa 1:0.

Jedini gol je postigao Sila u 42. minutu utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Barselona je u grupi C sa 5:1, bila bolja od Viktorije Plzen. Katalonci su već posle prvih 45 minuta imali prednost od 3:1, da bi u drugom delu utakmice to samo povećali i tako upisali tri boda na startu Lige šampiona.

Robert Levandovski je postigao het trik na ovom meču i to mu je prvi u dresu Barselone.

Bajern je u derbiju večeri sa 2:0 savladao Inter u Milanu.

Bavarci su igrali odlično od samog starta meča, a mrežu Andrea Onene je načeo Leroj Sane u 25. minutu meča.

Drugo poluvreme je donelo malo bolju igru Intera koji je pretio iz nekoliko navrata, ali kada nisu uspeli da iskoriste svoje šanse, usledila je kazna.

U 66. minutu, sjajno su u kaznenom prostoru kombinovali Sane i Mane, da bi loptu u sopstvenu mrežu ubacio Daniele D'Ambrosio, koji je postavio konačan rezultat na utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fudbaleri Totenhema savladali su Olimpik Marsej rezultatom 2:0 u prvom kolu Lige šampiona.

Nije ova utakmica bila preterano zanimljiva u prvom poluvremenu, a Totenhem se u Londonu prilično namučio sa francuskim predstavnikom koji je gotovo čitavo drugo poluvreme igrao sa igračem manje.

Čensel Mbemba je kao poslednji igrač odbrane sapleo Sona i zbog toga dobio direktan crveni karton već u 47. minutu i kao što je rečeno Totenhem se prilično dugo mučio.

Sve do 76. minuta je domaći tim bio bez gola, a onda se pojavio Rišarlison koji kažnjava odbranu Marseja, da bi pet minuta kasnije isti igrač po drugi put postao strelac.

Na ovaj način je Totenhem upisao prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, pošto su rezultatom 2:0 savladali marsejski Olimpik.

U terminu od 18:45, Sporting je u Frankfurtu savladao Ajntraht sa 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.