MITROVIĆ I VLAHOVIĆ UTERUJU STRAH U KOSTI! Brazilci više nisu tako GLASNI!
Mitrović i Vlahović, Foto: Starsport©

U SUSRET MUNDIJALU

MITROVIĆ I VLAHOVIĆ UTERUJU STRAH U KOSTI! Brazilci više nisu tako GLASNI!

Najzvučnijem protivniku Srbije na Mundijalu neće biti svejedno

Objavljeno:

Brazilci strepe od srpskog tandema Aleksandar Mitrović - Dušan Vlahović.

Mediji u Brazilu raspisali su se o sjajnim nastupima srpskih napadača i uz sve to kažu da njihovim fudbalerima, ma kakav renome imali, neće biti lako.

Mitrović je u Premijer ligi dao šest golova u isto toliko nastupa, dok je Vlahović postigao 13 pogodaka u 25 odigranih mečeva za "Staru damu".

- Kako se čini na početku sezone, Brazil će imati vrlo teškog protivnika kada 24. novembra, u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, zaigra protiv Srbije. Tandem napadača srpske reprezentacije briljira u poslednje vreme na Starom kontinentu: visoki, snažni i ubojiti, Vlahović i Mitrović u odličnoj su formi - piše portal UOL Esporte.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: EPA/Kieran Galvin

Portal Antenados no Futebol istakao je kako ovakav razvoj situacije zasigurno "plaši Titea", brazilskog selektora, naglasivši kako su Vlahoviću u proseku potrebna tri šuta kako bi postigao gol.

Dodatni razlog za strah je Mitrović, koji je drugi najbolji strelac Premijer lige u ovom trenutku, a ispred njega je samo Haland, sa deset golova.

Njihova forma nije promakla nijednom od najpopularnijih Tvietnaloga u Brazilu posvećenih fudbalskoj statistici, FootstatsI2A, koji je sa svojim pratiocima podelio njihovu impresivnu statistiku.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: EPA/Alessandro di Marco

Brazil je jedan od protivnika Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu, čiji je sponzor i Hisense, a dva tima će se sastati već u prvom kolu 24. novembra.

Mediji najveće južnoameričke zemlje sa velikim su poštovanjem nedavno pisali o našoj reprezentaciji, nazivajući tim Dragana Stojkovića ozbiljnim protivnikom u Kataru.

Pored toga, prošlog meseca je čak 54 odsto Brazilaca izjavilo da očekuje da njihov tim postane svetski prvak.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.