DA LI JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ OVO ZASLUŽIO?
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

posle svega...

DA LI JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ OVO ZASLUŽIO?

Legendarni stručnjak u nezavidnoj situaciji

Objavljeno:

Veoma loš start ima Bolonja u Seriji A, ekipa Siniše Mihajlovića je vezala pet utakmica bez pobede, gde ima remija i dva poraza.

Italijanski mediji već danima pišu da je srpski strateg pred otkazom, a sada su se pojavila potencijalna imena koja bi mogla da ga zamene.

Nikolo Skira, poznati italijanski novinar, prvi je izdao vest u kojoj nalaže da gazde Bolonje polako gube strpljenje sa Mihajlovićem, pa su već stupili u kontakte i sa drugim trenerima.

Kako tvrdi Skira, Bolonja se već nalazi u pregovorima sa Paulom Souzom, dok se za mesto na klupi pominju i Klaudio Ranijeri i Tijago Mota, koji bi takođe mogli da zamene srpskog stručnjaka na klupi ovog kluba.

Siniša Mihajlović je dosta pažnje na sebe skrenuo i pre meča sa Specijom, kada je svoju ćerku branio od "hejtera" koji su napali na nju, kada je ona stala u odbranu svog oca.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

- Uobičajeno. Skrivanje. To su ljudi bez m*da - poručio je Mihajlović na konferenciji za medije pred meč sa Specijom, te dodao:

- Uveren sam da ćemo se izvući iz ove situacije, znamo da moramo da se promenimo i da se vratimo. Mi smo ekipa koja se sastala sa Lacijom i Milanom u gostima i, ako treba da budemo iskreni, treba oceniti samo mečeve sa Veronom i Salernitanom. U Italiji to tako funkcioniše, četiri utakmice su dovoljne da se već priča o krizi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.