ZVEZDA SPREMA IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE! Dođite na meč protiv TSC-a na nezaboravno druženje!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

biće dosta poklona!

ZVEZDA SPREMA IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE! Dođite na meč protiv TSC-a na nezaboravno druženje!

Meč je na programu u nedelju od 20 časova

Objavljeno: 23:02h

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju, 4. septembra od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu TSC-a, u okviru desetog kola šampionata, a klub je pripremio iznenađenje za sve zaljubljenike u crveno-bele boje koji se nađu na Marakani.

Crvena zvezda beleži sjajne rezultate iz utakmice u utakmicu i zasluženo zauzima prvu poziciju na tabeli domaćeg šampionata, a upravo zato je važno da tribine Marakane budu ispunjene na svakom meču. Pred utakmicu protiv TSC-a, ispred istočne tribine biće postavljena velika fan zona, ali će se ovog puta razlikovati u odnosu na prethodne.

Pored standardne postavke i brojnih zabavnih zanimljivosti za najmlađe navijače, u okviru fan zone biće postavljen i Zvezdin karavan. Svi aktivni članovi će biti u prilici da se fotografišu sa legendarnim "ušatim" peharom, kao i prošlosezonskom duplom krunom, a oni koji još uvek nemaju aktivnu člansku kartu, biće u prilici da se učlane na licu mesta.

Navijači Crvene zvezde, Delije
foto: Espreso/ Miloš Dreković

Takođe, u crveno-beloj fan zoni ćemo ugostiti naše najmlađe članove koji su rođeni u septembru 2015. godine, a povodom polaska u školu očekuju ih brojni pokloni.

Izabranicima Miloša Milojevića je podrška potreba u svakoj narednoj utakmici, a ovim putem vas pozivamo da ispunite tribine Marakane već u nedelju protiv TSC-a. Jedno je sigurno - navijače očekuje nezaboravno druženje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.