MILOJEVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV TSC-A: Trener Crvene zvezde je govorio i o pojačanjima, otkrio je svoj plan!
Miloš Milojević, Foto: Starsport

sve je rekao

MILOJEVIĆ NAJAVIO UTAKMICU PROTIV TSC-A: Trener Crvene zvezde je govorio i o pojačanjima, otkrio je svoj plan!

Pripremamo se najbolje što možemo

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 20 časova dočekaće TSC iz Bačke Topole, a taj meč najavio je novi šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević.

Milojević je prvo prokomentarisao igru protivničke ekipe

- Više preti opasnost od ekipe TSC kao kolektiva, nego od nekog pojedinačnog igrača. Imaju dosta dobro izbalansiran tim, Saša Jovanović je brz igrač, takođe imaju i dva špica koji su istog profila koji dosta dobro mogu da zadrže loptu kada dođu u tranziciju. Ekipa dugo radi sa istim trenerom, znaju principe, hoće da igraju fudbal, vole da izađu u presing dosta moderno. Stabilna su ekipa sa dobrim relacijama unutar tima – istakao je šef stručnog štaba Miloš Milojević.

Govorio je Milojević i o poznanstvu sa šefom stručnog štaba ekipe iz Bačke Topole.

- Sa Lazetićem sam bio cimer dok sam bio u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Znam ga, kao i njegov trenerski put. Radi se o dobrom treneru, koji je veoma studiozan i principijalan u stavrima koje radi, ima svoju filozofiju, veruje u to. Uvek kažem da traje u srpskom fudbalu i ima jedan doabr razvojni put. Poštujem i njega i njegovu ekipu u pripremi utakmice kao i svaku drugu u ligi. Pripremamo se najbolje što možemo, igramo kod kuće. Mi smo Crvena zvezda, mislim da i oni moraju malo da se prilagode nama.

Miloš Milojević
foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

Istakao je Milojević da očekuje vidljiv napredak iz utakmice u utakmicu.

- Cilj nam je da igramo konstantno svih 90 minuta, jer mislim da je to jedini pravi put. Naravno u Crvenoj zvezdi je najbitniji rezultat, svaka pobeda nam je bitna, to nam je prevashodni cilj. Ne očekujem da imamo sa 30 skok na 90 stabilnih minuta, ali mislim da je sa 30 realno očekivati skok na 55-60, pa zatim 70 i onda za desetak ili petnaest dana u najboljem slučaju konstantnost tokom celog meča.

Osvrnuo se mladi strateg i na eventualni problem usled izostanka Mirka Ivanića.

- Mirko Ivanić je jedan od naših najboljih igrača i najefikasnijih u poslednjih par sezona. Imamo dosta kvaliteta u ekipi i veliki roster, tako da to je deo fudbala da imate povređene igrače i da umesto jednog uđe drugi u igru i preuzme deo odgovornostikoji je imao Ivanić, pokaže da vredi i da zaslužuje Zvezdin dres – zaključio je Miloš Milojević.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.