ĆERKA DRAGANA DŽAJIĆA MAMI SVOJOM LEPOTOM! Uputila emotivne reči legendi (FOTO)
Dragana Džajić, ćerka legendarnog fudbalera i funkcionera Zvezde, Foto: Printscreen: Instagram/mademoiselleofficial_

od dragane za dragana

ĆERKA DRAGANA DŽAJIĆA MAMI SVOJOM LEPOTOM! Uputila emotivne reči legendi (FOTO)

"Sinoć su svečanosti prisustvovali mnogi koji su imali privilegiju da te gledaju na terenu"

Objavljeno:

Crvena zvezda je juče u Narodnom pozorištu obeležila svečanost povodom 60 godina koliko je legendarni Dragan Džajić proveo u crveno-belom taboru. Šampion Srbije zbog toga je odlučio da iz upotrebe povuče broj 11.

Klub iz LJutice Bogdana se na ovaj potez odlučio s razlogom s obzirom na to koliki je trag treća Zvezdina zvezda ostavila kao igrač, ali i funkcioner.

1 / 7 Foto: Instagram

Naravno, na svečanosti je bila i DŽajina ćerka Dragana, koja je objavila sliku sao ocem iz Narodnog pozorišta, i uz nju napisala emotivnu poruku.

- Sinoć su svečanosti prisustvovali mnogi koji su imali privilegiju da te gledaju na terenu, mnogi su i bili uz tebe kada si kao funkcioner doveo Zvezdu na krov sveta, prisustvovala je i tvoja porodica koja je svedok svih ovih 60 godina uspona i padova (srećom, mnogo je više bilo ovih lepih trenutaka). Nažalost, nisam imala privilegiju da gledam tvoju igračku magiju ali sam osetila ono najlepše i najdublje što poseduješ, a to je veliko srce puno ljubavi. Hvala ti za ljubav koju pružaš našoj porodici i našoj Zvezdi. Čestitam na 60 godina provedenih u Crvenoj zvezdi! - napisala je Dragana.

(Espreso/Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.