SINIŠINA ĆERKA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Ovo što pišete je UŽASAVAJUĆE, stidim se u vaše ime! (FOTO)
Siniša i Viktorija Mihajlović, Foto: Printscreen/Instagram/vickymiha

sramno

SINIŠINA ĆERKA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Ovo što pišete je UŽASAVAJUĆE, stidim se u vaše ime! (FOTO)

Mihajlović ne mora da se bori samo sa opakom bolešću, ali ima podršku porodice u svemu

Objavljeno:

Fudbaleri Bolonje nisu imali start kakav su želeli u novoj sezoni Serije A, te su navijači ovog kluba javno kritikovali trenera Sinišu Mihajlovića na društvenim mrežama.

Bolonja je uzela samo dva boda u prva četiri meča, dok je na poslednjem protiv Salernitane primila gol u 88. minutu (1:1). To je očigledno bio "okidač" za pojedine navijače koji su opleli po Mihajloviću koji je celo leto proveo u bolnici na hemoterapijama.

Kritike su izgleda prešle granicu, što je naljutilo Sinišinu ćerku Viktoriju Mihajlović koja je morala da se oglasi na društvenim mrežama.

- Nikada ne pišem ovakve stvari na mrežama, trudla sam se da ne gubim vreme sa ljudima koji se kriju iza tastatura i tako ispoljavaju svoje frustracije, ali kada se pređe granica onda nešto moram da kažem - počela je Viktorija i nastavila:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/vickymiha

- Ne smatram da je ispravno mešati posao i privatni život. Hoćete da uvredite mog oca, ili da kritikujete njegov rad, samo napred. Ali kada je reč o porodici, njegovom zdravlju i mnogim drugim zaista sramnim stvarima koje sam pročitala, onda to više ne prihvatam. Ovo što pišete je užasavajuće. Ne zaboravite da govorite o čoveku, ocu, da ima i decu koja mogu da čitaju to što pišete i da ih to jako pogodi. Stidim se u vaše ime.

Viktorija Mihajlović
foto: Printscreen/Instagram/vickymiha

Bolonja svoj naredni meč igra protiv Specije u gostima u okviru 5. kola, u nedelju od 15 časova. Ispod možte pogledati još slika Viktorije Mihajlović.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram
Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.