OVO JE BEDNO - KOJE SIMULIRANJE JE GORE? Fudbalski svet se smeje foliranjima Ćićarita i Martinesa! (VIDEO)
Fudbalski šou bez kog možemo: Ćićarito i Martines su nadmašili sami sebe, Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter/@TacticalManager

tragikomedija

OVO JE BEDNO - KOJE SIMULIRANJE JE GORE? Fudbalski svet se smeje foliranjima Ćićarita i Martinesa! (VIDEO)

Nadamo se da Dejan Joveljić neće pokupiti ovakve trikove od poznatog Meksikanca

Objavljeno:

Uvek će biti najveći majstori na fudbalskom terenu i sa loptom i bez nje. Južnoamerikanci se obično krajnje pobožno i sa strahopoštovanjem pomole pre svake utakmice, ali kad se oglasi sudijska pištaljka spremni u na sve moguće prljave trikove makar da dobiju običan aut.

Najnovije dva snimka koji nam to potvrđuju dolaze iz engleske Premijer lige i američkog MLS-a.

Arsenal je u sredu uveče pobedio Aston Vilu 2:1 na svom "Emirejtsu" i tako zadržao maksimalan učinak i prvo mesto na tabeli Premijeršipa posle pet kola, a ponovo je jedan od najzaslužnijih bio napadač Gabrijel Žezus, pojačanje iz Mančester Sitija.

Međutim, "slavu" mu je oteo bivši golman "Tobdžija", Damijan "Emi" Martines, a sada čuvar mreže Aston Vile. Nakon jedne intervencije u svom šesnaestercu, Žezus mu je malo zasmetao kako ne bi odmah degažirao loptu, a Argentinac je odgovorio tako što je stavio "kragnu" Brazilcu i povukao ga, a onda sam plačevno pogledao ka sudiji, jauknuo i pao.

Sudija Robert Džons ih je samo usmeno upozorio i dodelio loptu Vili, a iz VAR sobe nisu ni reagovali. Da jesu, Martines je za ovu glupost mogao da bude kažnjen bar žutim kartonom i da bude dosuđen penal za Arsenal, a ovako je samo zgrozio fudbalske fanove svojom bednom predstavom...

Damijan Martines, Gabrijel Žesus, Gabrijel Žezus
foto: Profimedia

A "preko bare", bivša zvezda Mančester junajteda i Premijer lige, Havijer 'Ćićarito' Ernandes, kao kapiten Los Anđeles Galaksija, dao je odličan primer saigračima među kojima je i Dejan Joveljić, bivši centarfor Crvene zvezde.

Meksikanac je imao verbalni okršaj sa igračima Toronta, Bredlijem i Lerijem, a onda je sramotno pao na teren i simulirao da je dobio udarac, što uopšte nije bio slučaj.

Glavni sudija nije naseo na takav potez Ćićarita. Pokazao mu je da ustane i da ne pokušava da na taj način iznudi karton za protivničkog igrača.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.