OVO IMA SAMO U SRBIJI! Vodili su 3:0 pa iznenada predali meč, POGODITE RAZLOG!
Fudbalski meč koji je ličio na nisko budžetnu režiju, Foto: EPA/Carlos Diaz

FER PLEJ!

OVO IMA SAMO U SRBIJI! Vodili su 3:0 pa iznenada predali meč, POGODITE RAZLOG!

Da, to je i te kako moguće

Objavljeno:

Kada se radi o Kup takmičenjima u Srbiji, sve ispod onog glavnog (Kupa Srbije), dolazi do rasula i veoma nejasnih radnji.

Upravo nešto slično je došlo i iz Fudbalskog saveza grada Novog Sada, gde je meč drugog kola Kupa Vojvodine odigran između Kabela i Jedinstva iz Rumenke. Jedinstvo je vodila 3:0 u 66. minutu, a onda je naprasno izgubilo sa 0:3?!

ZLATAN EMOTIVNO I SRCEPARAJUĆE O BEDI I SIROMAŠTVU: "Deca su me ismejavala, svaki dan je bio borba!"

Da, to je i te kako moguće. Dok se i ne radi o klubovima iz najnižih rangova fudbala u Srbiji, već iz Srpske lige i Zonske lige (3. i 4. liga fudbala u Srbiji)

Naime, Jedinstvo iz Rumenke je na svom terenu ugostilo Kabel iz Novog Sada, ekipu koja je privukla pažnju na sebe u protekle dve sezone, kada se u jednoj borila za plasman u Superligu, a potom i u narednoj, kada je otišao čitav sastav i bilo je i pitanje da li će se takmičiti uopšte.

POZNATO KO JE OPLJAČKAO OBAMEJANGA! Oni su mu polomili vilicu i ukrali bogatstvo!

Ispali su, poprilično ubedljivo, no, sada u Srpskoj ligi Vojvodine će pokušati da se ponovo vrate u Prvu ligu. Ipak, kako igraju treći rang, moraju da se takmiče i u Kupu Vojvodine, kako bi uopšte dospeli u priliku da se takmiče u Kupu Srbije. Njih je u drugom kolu sačekao meč sa Jedinstvom, a sam tok meča je bio poprilično čudan.

Na Fejsbuk stranici kluba Jedinstva su pomno pratili meč, pa se tako može videti da je ekipa povela sa 1:0 prvom poluvremenu, a potom je za tri minuta postigla još dva gola i imala je prednost od 3:0 u 69. minutu.

Ipak, kako kažu očevici, desilo se nešto neverovatno. Naprasno su fudbaleri Jedinstva počeli da se povređuju, pa su ostali bez pet igrača na terenu, što je značilo i automatsku predaju, te pobedu od 3:0 u korist Kabela, što se može videti i na sajtu Fudbalskog saveza grada Novog Sada. Izraz "Par-Forfe" inače znači - kazna za nedolazak na zakazanu utakmicu ili zbog prekida utakmice (po kojoj se protivničkoj strani priznaje i bez borbe, pobeda sa rezultatom 3:0 u fudbalu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.