NISAM ZADOVOLJAN BODOM! Nekada vas VAR ošteti, nekada ne!
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

utisci derbija

NISAM ZADOVOLJAN BODOM! Nekada vas VAR ošteti, nekada ne!

Utakmica 168. večitog derbija završena je rezultatom 1:1, a utiske posle utakmice devetog kola Superlige Srbije izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević.

Objavljeno: 23:31h

- Utisak je da je bila dobra prvenstvena utakmica. Prvih 30 minuta je model kako treba igrati, a onda smo svesno, nesvesno ili iz nekih drugih razloga, jer se i protivnik pita, prepustili neke stvari koje nismo želeli. Postigli smo evrogol, imali par dobrih situacija, ali nismo bili konkretni u završnici. Treba nam više agresivnijih dolazaka u šesnaesterac i boljih odluka. Konkretno - da završimo više napada. Mogli smo da budemo ubojitiji i iz prekida, imamo kvalitet i radili smo na tome, tako da je to nešto za čim žalim - počeo je Milojević.

Večiti rival je gol postigao iz penala posle intervencije iz VAR sobe.

Večiti derbi
foto: Starsport©

- Nikada ne komentarišem sudijske odluke. Zvao ga je VAR, razmišljao je dugo, i verujem u to da ako ima pravde, onda se sve izjednači. Nekad vas oštete, nekad ne. Ne kažem da smo oštećeni, jer nisam video situaciju.

Smatra Milojević da je Zvezda morala da budemo konkretnija u završnici.

- I pre i posle gola smo imali dve, tri dobre situacije, praktično napade četiri na dva i četiri na tri, gde nam je falio kvalitetniji zadnji pas, recimo u situaciji Kataija i Bukarija. To u velikoj utakmici morate da iskoristite, jer time "zatvorite" utakmicu i uživate u fudbalu. Oni su to iskoristili kako jesu, ali ne mogu da se žalim na odnos igrača. Videli ste i da su na kraju utakmice seli na travu, nezadovoljni bodom, to je karakter ekipe i pokazatelj koliko veruju u sebe.

Sukob igrača Partizana: ŽUSTRA RASPRAVA I GURANJE NAKON UTAKMICE! (VIDEO)

Što se fizičke spreme tiče, to nije parametar koji treba ocenjivati. Već za vikend nas očekuje TSC, pa onda utakmica sa Monakom, tako da verujem da na motivaciju možemo da odigramo pet, šest utakmica, a posle toga ide reprezentativna pauza gde ćemo raditi, pa ako nam bude trebalo i da više napunimo rezervoar.

Nije ga kolega sa klupe crno-belih iznenadio postavom i taktikom.

- Izveli su najkvalitetniju postavu, "žrtvovali" Fejsu da bi imali bonusa u Beliću. To smo očekivali, ili to, ili sa tri nazad, ili da Jović ili Petković budu bonusi, ali nije to bio faktor iznenađenja.

Večiti derbi
foto: Starsport©

Da su nas iznenadili, ne bi dobro ušli u utakmicu. Nije ovo priprema za Monako što se tiče sastava, prvo nas čeka TSC.

Za kraj, nije Milojević zadovoljan bodom.

GOLČINA U HUMSKOJ! AU, kakav volej - BOMBA! OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN (VIDEO)

- Nisam zadovoljan bodom, iako poštujem Partizan kao protivnika. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan u potpunosti, ali nisam ni zadovoljan. Imali smo momenat da dobijemo, dalo bi nam na samopouzdanju, ali momcima i zalaganjem sam zadovoljan. To je fudbal, momenat nepažnje i kazna. Ipak, i da smo pobedili, ne bi prvenstvo bilo rešeno, jer niko u septembru nije osvojio trofej. S druge strane, ovo je opomena za igrače da se ne opuštamo i da idemo dalje iz meča u meč. Malo slatko, malo gorko - podvukao je Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.