Jovićevo ponašanje diglo prašinu u Italiji! VIKAO NA SAIGRAČA, U KLINČU SA SUDIJOM: Navijači mu drže stranu! VIDEO
Luka Jović, Foto: Twitter/Luka Jović

serija a

Jovićevo ponašanje diglo prašinu u Italiji! VIKAO NA SAIGRAČA, U KLINČU SA SUDIJOM: Navijači mu drže stranu! VIDEO

Luka Jović je bio u centru pažnje na utakmici u kojoj - nije bilo golova. U dresu Fiorentine on je došao do remija protiv Napolija (0:0) na stadiono "Artemio Frankiju" u 3. kolu Serije A, ali je tom prilikom - bio na momente izuzetno besan.

Objavljeno:

Srpski napadač, koji je stigao iz Real Madrida, ne samo da je ostao na jednom postignutom golu ove sezone (u pobedi protiv Kremonezea na startu prvenstva (3:2)), već nije mogao da veruje šta se sve dešava na pomenutoj utakmici s Napolitancima.

TRENER FIORENTINE VERUJE U JOVIĆA: "Nek' shvati da ne igra sa igračima svetske klase, MORA DA SE ŽRTVUJE!"

Najpre su ga nervirali saigrači, poput Sotila, koji mu u jednoj situaciji nije bacio loptu iako je bio sam, potom ga je nervirao sudija Marineli, s kojim je ušao u jedan verbalni obračun (i dobio žuti karton zbog nesportskog ponašanja), a sve je "začinio" pljuvanjem posle te scene, jer je bio ubeđen da arbitar češće "svira" u korist rivala, nego što bi to moglo da se podvede pod uobičajene greške.

1 / 10 Foto: Printscreen/Arenasport Premium 2

Interesantno, bilo je navijača Fiorentine koje je oduševilo ovakvo Jovićevo ponašanje, a među komentarima na pomenutu objavu našao se i ovaj:

- Bio je (Luka Jović) apsolutno u pravu, u svakoj od tih situacija. Postoji vatra u njemu, a onda tek počinje da tinja.

Drugi su, pak, stali na Srbinovu stranu nazivajući njegovog klupskog kolegu, Rikarda Sotila, "najsebičnijim fudbalerom kog su ikada glaadli".

VREĐAŠ MI MAJKU OD 90 GODINA! SKANDAL U FIRENCI: Spaleti ušao u obračun sa navijačem, pogodili ga u glavu! (VIDEO)

Bilo kako bilo, Jovićevoj "violi" je ovo bio treći uzastopni meč koji je završen najnepopularnijim rezultatom, nakon nerešenih ishoda sa Empolijem i Tventeom u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Podsetimo, od srpskih igrača koji nastupaju za Fiorentinu, svih 90 minuta na terenu je proveo i Nikola Milenković, dok je Aleksa Terzić ušao u 80. minutu kada je zamenio Kristijana Biragija.

Tim iz Toskane se nalazi na devetom mestu Serije A sa pet bodova, dok je Napoli lider i ima sedam osvojenih bodova.

Espreso/Novosti


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.