VREĐAŠ MI MAJKU OD 90 GODINA! SKANDAL U FIRENCI: Spaleti ušao u obračun sa navijačem, pogodili ga u glavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Marco Lombardi

auh!

VREĐAŠ MI MAJKU OD 90 GODINA! SKANDAL U FIRENCI: Spaleti ušao u obračun sa navijačem, pogodili ga u glavu! (VIDEO)

Otišao je trener Napolija do tribine i ušao u raspravu sa ovim čovekom koji mu je pretio rukom i čak zamahnuo da udari Spaletija

Objavljeno:

Luka Jović je u trećem kolu Serije A ostao na terenu svih 90 minuta, ali ponovo nije uspeo da postigne gol. Njegova Fjorentina je na svom terenu remizirala sa Napolijem 0:0, a srpski reprezentativac je zaradio žuti karton.

Ipak, njegova "Viola" može da bude zadovoljnija ovim bodom jer mnogi Napoli vide kao jednog, možda i glavnog, favorita za titulu.

Zato je razumljivo nezadovoljstvo trenera gostiju Lućana Spaletija, ali mu je tokom utakmice mnogo više smetalo ono što se dešavalo iza klupe njegovog tima.

Naime, nekoliko navijača Fjorentine su vređali njega i rezerviste tokom čitavog meča, a po poslednjem sudijskom zvižduku Spaleti je rešio da se obračuna sa jednim od njih.

Otišao je do tribine i ušao u raspravu sa ovim čovekom koji mu je pretio rukom i čak zamahnuo da udari Spaletija, ali ga je srećom samo zakačio po ruci, a redar je uspeo da obuzda navijača.

Za to vreme, bivšeg trenera Rome, Zenita i Intera drugi navijač je pogodio plastičnom flašom.

- Moramo da pričamo o bezobrazluku navijača Fjorentine iza klupe. Ima nekih navijača koji vređaju od početka do kraja utakmice. Pored njih sede i deca i ne smem da ponovim sada šta su sve izgovorili, to je neverovatno... Ne možete da vređate moju majku od 90 godina, pustite je na miru - rekao je besni Spaleti nakon utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.