Dok se igrači Partizana pripremaju, ostali u crno-belom čine nešto najlepše! (FOTO)
Foto: FK Partizan

PRELEPO!

Dok se igrači Partizana pripremaju, ostali u crno-belom čine nešto najlepše! (FOTO)

U četvrtak 19. januara zaposleni iz marketing sektora posetili su Svratište za decu i odrasle u Krfskoj 7/A na opštini Zvezdara, gde su štićenicima centra uručili pakete pomoći sakupljene u akciji "Jedna karta za jedan novogodišnji paketić".
Objavljeno:

„Dimitrije ima 13 godina i boluje od cerebralne paralize. Njegova najveća novogodišnja želja bila je da na poklon dobije elektronska invalidska kolica, kako bi mogao da se brźe kreće i stigne svoju drugaricu Veru iz Mladenovca. Kako navijaju za suprotne strane, između Dimitrija i Vere često padnu sitne slatke dečije čarke”, kaže njegova majka Slađana.

Kako nijedna kompanije nije mogla da mu izađe u susret, Dimitriju je nova kolica kupio TV voditelj Ivan Ivanović, koji je ovim gestom pokazao da se prava borba među večitim rivalima vodi na terenu, a da van njega treba da pomognemo jedni drugima.

Pošto je veliki navijač Partizana i svoju ljubav prema klubu je pokazao tako što je svoju video poruku u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem poslao obučen u dres Partizana iz sobe pune crno-belih obeležja, Dimitrija smo kontaktirali iste večeri po emitovanju emisije 31. decembra i umesto Deda Mraza ispunili mu još jednu novogodišnju želju.

foto: FK Partizan

Na njegovu adresu u Kosjeriću stigao je paket pun poklona iz crno-belog butika, a po početku prolećnog dela prvenstva Dimitrije Lečić i njegova porodica biće gosti Partizana na jednoj od predstojećih utakmica, gde će upoznati naše prvotimce.

„Zaista nisam verovala kada sam dobila Vaš poziv i to 31. decembra skoro pred ponoć. Ne mogu da Vam opišem koliku ste radost uneli u naš dom tada, a da ne govorim tek na dan kada je stigao paket iz Humske”, kaže majka Slađana.

„Svaki put kada dođemo u Beograd odvedemo Dimitrija da vidi stadion Partizana. On je zaista opsednut Partizanom i tu ljubav su mu prenela braća. Zna skoro sve navijačke pesme i tu ljubav ne mogu opisati rečima. Stoga ne mogu da vam opišem njegovu sreću i zahvalnost, već vas molim da sa svima podelite njegovu poruku.”

BONUS VIDEO: Član stručnog štaba AEK-a špijunira tajm-aut Partizana

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.