KELN U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Rival Partizana u grupi nije postigao gol za 90 minuta, iako je imao igrača više!
Fudbaleri Kelna, Foto: EPA/Sacha Steinbach

bundesliga 4. kolo

KELN U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Rival Partizana u grupi nije postigao gol za 90 minuta, iako je imao igrača više!

U poslednjim trenucima sudijske nadoknade, veliku priliku za Keln je propustio Tilman

Objavljeno:

Odmah posle Nice koja je u četvrtom kolu šampionata Francuske poražena od Marseja sa 3:0, svoj prvenstveni meč je završio još jedan Partizanov rival u grupnoj fazi Lige konferencija.

U pitanju je ekipa Kelna koja je na svom terenu protiv Štutgarta igrala nerešeno, bez golova - rezultatom 0:0.

Bio je to pretposlednji meč četvrtog kola nemačke Bundeslige, a popularni ''Jarčevi'' su i dalje bez poraza, jer sada imaju učinak od jedne pobede i tri remija.

Gosti iz Štutgarta su od 56. minuta igrali i bez isključenog Fajfera koji je zbog oštrog starta dobio direktan crveni karton. Međutim, Keln nije uspeo do kraja meča da iskoristi brojčanu prednost na terenu, ostalo je 0:0.

U poslednjim trenucima sudijske nadoknade, veliku priliku za Keln je propustio Tilman, njegov udarac je zaustavio golman Miler i Štutgart odlazi kući neporažen.

Ono što je zanimljivo je to da je Keln sve neefikasniji od početka sezone. U prvom kolu su dali tri gola u pobedi nad Šalkeom od 3:1, potom su gostovali u Lajpcigu i igrali nerešeno, 2:2, a onda su osvojili bod i u Frankfurtu, gde je bilo 1:1. Dakle, 3, 2, 1 i danas 0 golova ekipe Kelna...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.