TRAORE ZVAO MITROVIĆA PRE TRANSFERA U PARTIZAN: "Navijači će sve videti na terenu!"
Hamidu Traore, Foto: FK Partizan/Sandić foto, Starsport©

'mnogo smo pričali'

TRAORE ZVAO MITROVIĆA PRE TRANSFERA U PARTIZAN: "Navijači će sve videti na terenu!"

Hamidu je prošao sve lekarske preglede i već je počeo sa individualnim treninzima sa kondicionim trenerom

Objavljeno:

Dok su prvotimci Partizana predvođeni šefom stručnog štaba, Gordanom Petrićem, bili na Malti gde su izborili prolazak u grupnu fazu Lige konferencije, u Beograd je stigao momak koji će predstavljati pravo pojačanje u veznom redu.

Posle sezone u turskom Giresunsporu, crno-belima se pridružio Hamidu Traore.

- Srećan sam što sam ovde jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za ponudu, otišao sam da pričam sa menadžerom i rekao sam mu: ”Slušaj, ovo je za mene savršena prilika da unapredim svoju karijeru i da odem korak dalje. Razumeo me je i onda smo našli opciju koja je zadovoljila obe strane.

Dok je ekipa bila na Malti, Hamidu je prošao sve lekarske preglede i već je počeo sa individualnim treninzima sa kondicionim trenerom, Mišom Filipovićem.

- Ja se već ovde osećam kao kod kuće, tako da ne mogu da govorim o tom periodu adaptacije. Ovde se osećam sjajno - i dodaje:

- Došao sam da se nadograđujem. Ne volim da o sebi pričam hvalospeve unapred, mislim da će navijači sve videti na terenu.

Hamidu Traore
foto: FK Partizan/Sandić foto

Traore je u Turskoj igrao i sa Fusenijem Dijabateom sa kojim se, takođe, čuo pre dolaska u Partizan.

- Ali ne samo sa njim, mnogo sam pričao sa Laminom Dijarom i Mitrom. Puno su mi govorili o istoriji kluba i njegovom značaju tako da sam, sa te strane, upoznat sa tradicijom i važnosti i večitog derbija koji predstoji.

Partizan je na žrebu za protivnike u grupnoj fazi Lige konferencije izvukao ekipe Nice, Kelna i Slovacko.

- Grupa nije nimalo laka, ali sam siguran da možemo dalje. Mislim da je najvažnije startovati dobro - kaže Hamidu i završava sa “Hvala, brate!”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.