JOJIĆ PRESREĆAN, PARTIZAN I NE BAŠ! Pojavio se Keln: "ne mogu da kažem da nisam navijao za to"
Miloš Jojić kaže da će uživati u meču, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

paradoks

JOJIĆ PRESREĆAN, PARTIZAN I NE BAŠ! Pojavio se Keln: "ne mogu da kažem da nisam navijao za to"

Daleko je to bilo od poželjnog za tim crno-belih

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana nisu imali nimalo sreće, pošto će se u Ligi konferencija u grupnoj fazi sastati sa Kelnom, Nicom i ekipom Slovackog iz Češke Republike.

Daleko je to bilo od poželjnog za tim crno-belih, ali su u klubu već naglasili da nisu klonuli duhom i da veruju u prolazak dalje, a susret sa Kelnom biće posebno emotivan za Miloša Jojića, koji je minulog leta napustio crno-bele kao slobodan agent.

ČISTKA U HUMSKOJ: Navijači oterali Jojića, uprava Markovića - OVO JE SUDBINA JOŠ 6 IGRAČA!

On je, naime, proveo čak tri sezone u Kelnu gde je ostavio najveći utisak u Bundesligi upisavši čak 59 nastupa uz osam golova. Kaže da je vrlo srećan što će njegovi bivši saigrači moći da vide u kakvoj je atmosferi igrao.

Miloš Jojić
foto: EPA/Sacha Steinbach

- Nemam mnogo toga da kažem, jer nisam deo ni jedne ni druge ekipe. Međutim, kada sam video da se na žrebu mogu susresti, ne mogu da kažem da nisam navijao za to, jer će se igrati dobar fudbal gde će uživati, pre svega, igrači ali i navijači. Atmosfera u Kelnu, na stadionu, je sjajna, dok naši navijači prave u Beogradu odličan ugođaj, poznat svima. Biće mi drago da i jedni i drugi vide gde sam bio. Jedva čekam da počne Liga konferencije kako bih pogledao te dve utakmice koje će Partizan odigrati - rekao je Jojić.

Kalendar za takmičenje još nije dostupan i trebalo bi da stigne do kraja današnjeg dana ili sutra ujutru, tako da će Partizan tada znati kada će putovati u Nemačku u goste nekadašnjem Jojićevom timu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.