"PO ZIMI KIŠI, SUNCU, SNEGU ILI KOŠAVI!" - ZVEZDA PODSEĆA NAVIJAČE: Sever i Jug u BELOM, Istok i Zapad u CRVENOM!
Delije, Foto: Reuter/Stringer

SPREMA SE VELIČANSTVENA KOREOGRAFIJA

"PO ZIMI KIŠI, SUNCU, SNEGU ILI KOŠAVI!" - ZVEZDA PODSEĆA NAVIJAČE: Sever i Jug u BELOM, Istok i Zapad u CRVENOM!

Iz kluba su još jednom zamolili navijače da se i u slučaju kišovitog vremena obuku u ove (ili približne) boje kako bi koreografija bila na nivou

Objavljeno:

Crvena zvezda u utorak od 21.00 dočekuje Makabi iz Haife u revanš utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Crveno-bli su u Izraelu izgubili 2:3, ali svi veruju da će uz sjajnu atmosferu na svom "Rajku Mitiću" nadoknaditi i nadmašiti zaostatak.

Za utakmicu je od ranije spremljena akcija po kojoj bi navijači Sever i Jug obojili u belo, a Istok i Zapad u crveno. Iz kluba su još jednom zamolili navijače da se i u slučaju kišovitog vremena obuku u ove (ili približne) boje kako bi koreografija bila na nivou:

Delije
foto: Starsport©

"Zvezdaši, Delije…

Pozivamo vas da ne odustanemo od crveno belog stadiona čak i ako pada kiša! Crveni istok i zapad će mnogo lakše ići jer verovatno nema čoveka a da nema crvenu duksericu, šuškavac, kabanicu… ali sever i jug moraju da se potrude. Šta god ko ima belo od garderobe treba da obuče. Dal je to dukserica, majica sa dugačkim rukavima, šuškavac, trenerka… Ukoliko nemate bele boje prihvatljiva je i svetlosiva. To je boja koju sigurno većina ljudi ima. Dajte da i uprkos ovom vremenu Marakana sutra u 21 čas bude cela crveno-bela! Ako se na vreme potrudimo i sa lošim vremenom možemo ovo da izvedemo! Naravno, ukoliko ne bude kiše svakako svi dolaze u majicama kako je već dogovoreno. Sever i jug u belim. Istok i zapad u crvenim. PO ZIMI KIŠI, SUNCU, SNEGU ILI KOŠAVI!"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.