PARTIZAN DOGOVARA IGRAČA ZA KLJUČNU POZICIJU: Reprezentativac želi u Humsku?!
Gojko Cimirot, Foto: Profimedia

spremaju bombu

PARTIZAN DOGOVARA IGRAČA ZA KLJUČNU POZICIJU: Reprezentativac želi u Humsku?!

Razgovori sa upravom su navodno već zakazani

Objavljeno: 13:53h

Tokom minulog vikenda Partizan je dogovorio pojačanje u vidu veziste Amidua Traorea iz turskog Giresuspora, koji u Beograd stiže u utorak uveče, a početak ove sedmice donosi "ofanzivu" kluba iz Humske na drugu veliku želju - Gojka Cimirota, prvotimca Standarda iz Liježa, piše Telegraf.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine sa srpskim pasošem ima dobru volju da obuče crno-beli dres, ali će do zaključivanja transfera, pored angažovanja i dobre volje, biti potrebni i jaki živci, ali i da se slože neke kockice.

Činjenica da sam Cimerot želi u Partizan u velikoj meri olakšava i manevre kluba iz Humske, koji je još protekle sedmice poslao zvaničnu ponudu Standardu za defanzivnog vezistu.

Gojko Cimirot
foto: EPA/Fehir Demir

Tim povodom će u toku današnjeg dana, najkasnije u utorak i sam fudbaler razgovarati sa čelnicima velikana iz Liježa, kako bi "pogurao" realizaciju, uz asistenciju agenta Miroslava Stevića i generalnog direktora Partizana Miloša Vazure koji su angažovani po tom pitanju.

Još jedna dobra okolnost je na strani crno-belih: Cimirotu važeći ugovor sa Standardom ističe narednog leta, a kako je jesenja polusezone skraćena zbog Svetskog prvenstva u Kataru i trajeće do početka novembra, biće to i poslednja prilika za Belgijance da nešto zarade, jer za tri meseca će igrač praktično biti u mogućnosti da pregovara sa bilo kojim klubom i potpiše predugovor, kasnije ode i kao slobodan.

Postoji i jedna otežavajuća okolnost u celoj priči i to je, pak, činjenica da je trener Standarda Roni Deila protiv prodaje Cimirota. Međutim, dobra strana i u tome po crno-bele i igrača je činjenica da je klub iz Liježa promenio celu vlasničku strukturu, pa i sportski sektor, te će glas norveškog stručnjaka teško imati mnogo uticaja, tim pre što u Standardu planiraju podmlađivanje kadra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.