PREPOZNAJETE ČIJI JE OVO SIN? Otac mu je savladao Partizan u finalu! Džordan je rekao kako se pobeđuje Zvezda!
Džordan Regan je strastveni navijač Partizana, Foto: Printscreen/youtube/FK Partizan Beograd

vatreni navijač partizana!

PREPOZNAJETE ČIJI JE OVO SIN? Otac mu je savladao Partizan u finalu! Džordan je rekao kako se pobeđuje Zvezda!

Interesantan odgovor dao je Džordan na pitanje kako bi trebalo da igra Partizan da bi savladao Crvenu zvezdu

Objavljeno: 18:32h

Obeng Regan je dobro poznato ime ljubiteljima domaćeg fudbala. Fudbaler iz Gane je u Srbiju došao još 2012. godine, kao 18-godišnjak, i to u Kruševac, u ekipu Napretka. Deset godina kasnije, njegov sedmogodišnji sin pokazao je svima za koga navija.

Džordanu Obengu je mama iz Srbije, a tata iz Gane. Rođen je i odrastao u Srbiji, pa i ne čudi kako tečno priča srpski jezik, a pošto mu je tata fudbaler prirodno je da i on ima strast za tim sportom.

BIVŠI GOLMAN PARTIZANA U KRITIČNOM STANJU! Nema novca da nastavi lečenje, evo kako možete da pomognete! (FOTO)

I ne samo za sportom, već i za Partizanom. To je i pokazao u emisiji "Deca Partizana", koja je nedavno pokrenuta na Jutjub kanalu crno-belih.

Zanimljivo da je prva utakmica kojoj je Džordan prisustvovao bila u okviru Kupa Srbije, kada je Čukarički, za koji je tada nastupao i njegov tata Obeng, savladao ekipu iz Humske. Tada je naslednik veziste imao samo tri meseca.

Petrić PRIZNAO: Natho ŽRTVA! (VIDEO)

Interesantan odgovor dao je Džordan na pitanje kako bi trebalo da igra Partizan da bi savladao Crvenu zvezdu u "Večitom derbiju" koji je na programu poslednjeg dana avgusta.

- Trebalo bi da čuvamo loptu, da se dodajemo i da napadamo napred - jednostavan je recept Džordana, koji trenira u ekipi Slavija iz Pivnica, a igra na poziciji veziste.

Džordanov tata Obeng je u Srbiji nastupao za Napredak i Čukarički, odakle je otišao u Hrvatsku, i to u ekipu Inter Zaprešića. Tamo se nije mnogo zadržao, pa je produžio do Istre za koju je igrao dve sezone. Onda je usledio povratak u Srbiju, i to u Mladost iz Lučana, a trenutno nastupa za Železničar iz Pančeva.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.