NI TERZIĆ NEĆE RONALDA, IZVISIO JE KOD SVIH: Prvi put u karijeri, Kristijano neće igrati Ligu šampiona!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powel

verovali ili ne

NI TERZIĆ NEĆE RONALDA, IZVISIO JE KOD SVIH: Prvi put u karijeri, Kristijano neće igrati Ligu šampiona!

Ako opet zaigra kako ume, navijači Junajteda će mu brzo zaboraviti razmaženo ponašanje na i van terena tokom prethodnih nedelja. E, to već, ne bi bio prvi put...

Objavljeno:

Pošto nisu uspeli da zainteresuju Bajern, Pari Sen Žermen, Čelsi, Atletiko Madrid, Kristijano Ronaldo i njegov agent Žorž Mendeš, okrenuli su se Borusiji Dortmund.

Svetski mediji su preneli da je ovo verovatno poslednji pokušaj slavnog Portugalca da do kraja prelaznog roka nađe uhlebljenje u nekom timu koji će igrati Ligu šampiona, za razliku od njegovog Mančester junajteda.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Peter Powell

Ipak, i ovaj pokušaj je bio neuspešan (ili samo glasina) jer je najpre direktor Dortmunda Hans-Joahim Vacke odbacio mogućnost dovođenja Ronalda, a sada se oglasio i trener Edin Terzić na ovo pitanje novinara:

- Jasno je da je glasina o dolasku Ronalda najveća u istoriji Borusije. Već smo dali komentar na to i više se o tome nećemo oglašavati. Što se Kristijana tiče, on je jedan od najboljih fudbalera kog sam ikada uživo gledao - poručio je hrvatski stručnjak za nemački "Skaj".

Edin Terzić
foto: EPA/Sacha Steinbach

Po svemu sudeći, Ronaldo će morati da se pomiri sa ostankom na "Old Trafordu" i po prvi put u svojoj profi karijeri, od leta 2003. kada se posle nepune sezone u Sportingu preselio u Mančester, igra u manjem evropskom takmičenju - Ligi Evrope.

A ako opet zaigra kako ume, navijači Junajteda će mu brzo zaboraviti razmaženo ponašanje na i van terena tokom prethodnih nedelja. E, to već, ne bi bio prvi put...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.