RONALDO ODGOVORIO NAVIJAČU NA INSTAGRAMU I ŠOKIRAO: "Lažu vas, imam svesku gde sve beležim!" (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Estela Silva

javio se

RONALDO ODGOVORIO NAVIJAČU NA INSTAGRAMU I ŠOKIRAO: "Lažu vas, imam svesku gde sve beležim!" (FOTO)

Navijači Mančester junajteda o svemu uveliko spekulišu na društvenim mrežama, mnogi negoduju zbog nepoštovanja koji pokazuje prema klubu, a iznenadilo ih je kad se sam Ronaldo uključio u diskusiju

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo sa 37 godina nema vremena da čeka da Mančester junajted razvije tim koji bi mogao da konkuriše Sitiju i Liverpulu u Engleskoj, ali ne želi ni da gubi jednu sezonu van Lige šampiona.

Pokajao se zbog povratka u "Crvene đavole" koji i jeste bio nelogičan, ali ima ugovor, a klub nije želeo da ga proda ni po koju cenu, već da im bude glavni oslonac u formiranju nove ekipe.

FK Mančester junajted, Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Peter Powell

Ali, izgleda da je i čelnicima Junajteda prekipelo. Ronaldo nije putovao sa ostatkom tima na turneju u SAD, skroz je u svom svetu, a nije se ni pozdravio sa trenerom Erikom ten Hagom posle "potopa" u Brentfordu. Da bi koliko-toliko popravili katastrofalnu atmosferu, navodno su spremni i na raskid ugovora.

Navijači Mančestera o svemu uveliko spekulišu na društvenim mrežama, mnogi negoduju zbog nepoštovanja koji pokazuje prema klubu, a šokiralo ih je kad se sam Ronaldo uključio u diskusiju! On je jednom navijaču na Instagramu odgovorio:

- Znaćete istinu kada me budu intervjuisali za nekoliko nedelja. Mediji vas lažu. Imam svesku u koju sam u poslednjih nekoliko meseci upisao 100 vesti u kojima me spominju, a samo je pet tačno. Zamislite kako je to - napisao je Ronaldo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.