"MISLIO SAM DA JE JUNAJTED VELIKI KLUB!" Ibrahimović OTKRIO veliku BRUKU "crvenih đavola"!
Zlatan Ibrahimović, Foto: AP

bez ustručavanja!

"MISLIO SAM DA JE JUNAJTED VELIKI KLUB!" Ibrahimović OTKRIO veliku BRUKU "crvenih đavola"!

Zlatan se podsetio jedne bizarne situacije iz vremena kada je nosio dres Junajteda

Objavljeno: 13:37h

U drugoj biografskoj knjizi proslavljenog švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića pod nazivom "Adrenalin", opisan je jedan poprilično neverovatan događaj iz dana kada je igrao za slavni Mančester junajted.

On je za klub sa "Old Traforda" igrao od 2016. do 2018. godine.

- Svi su misle da je Junajted vrhunski klub, jedan od najbogatijih i najmoćnijih na svetu. Spolja je to i meni tako izgledalo, ali kada sam došao tamo otkrio sam drugu stranu - rekao je Ibrahimović.

Ove reči potkrepio je bizarnim primerom.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: Profimedia

- Bio sam u hotelu uoči jedne utakmice i ožedneo sam. Poslužio sam se iz minibara voćnim sokom. Nakon utakmice smo otišli kući, a zatim mi stiže obaveštenje da sam trošio novac. Inače ne obraćam pažnju na to, ali tada sam bio znatiželjan i proverio sam i shvatio da su mi skinuli jednu funtu od mesečne plate. Tražio sam objašnjenje od tim menadžera, a on mi je rekao da je to zbog soka koji sam popio. Nisam mogao da verujem. Bio sam tamo zbog Mančestera, to mi je bilo radno mesto i nisam ja tražio da budemo smešteni u hotelu. Možete li da verujete da su mi skinuli funtu s računa? To se u Italiji nikad ne bi dogodilo. Takve male stvari čine razliku kojom se zarađuje poštovanje - naveo je Ibrahimović.

Otkrio je isto tako i još jedan detalj.

- Svaki dan po dolasku na trening tražili su me propusnicu. Spustio bih staklo na ulazu i rekao momku na ulazu: "Prijatelju, ovde dolazim mesecima, najbolji sam fudbaler na svetu i ako me još ne prepoznaješ, onda menjaj posao - opisao je Zlatan svoje iskustvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.