ITALIJANI LANSIRALI BOMBU! Pari Sen Žermen ZAGRIZAO za Srbina!
Ivan Ilić, Foto: Profimedia

pravo niotkuda!

ITALIJANI LANSIRALI BOMBU! Pari Sen Žermen ZAGRIZAO za Srbina!

Srpski fudbaler je u poslednje dve godine privukao dosta pažnje

Objavljeno: 08:22h

Italijanski “transfer guru” Đanluka di Marcio lansirao je ponoćnu “bombu”: Pari Sen Žermen je zainteresovan za Ivana Ilića!

Srpski fudbaler je u poslednje dve godine privukao dosta pažnje igrama u dresu Verone, a sada je u red stao i pariski klub koji je kontaktirao čelnike italijanskog kluba.

Ilićev ugovor ističe na leto 2026. godine i njegov menadžer je u Milanu gde će obaviti razgovore sa upravom Verone i obavestiti predsednik kluba Maurisija Setija o ponudi.

Ivan Ilić, levo
Ivan Ilić, levofoto: EPA/Luca Zennaro

Ilić je ostvario 66 nastupa za Veronu, postigao pet golova i upisao pet asistencija tokom boravka u Veroni koji traje od 2020. godine. Posle dve odlične sezone u Veroni, Ilić je privukao pažnju brojnih klubova sa “Čizme”.

Javio se prvo Napoli, potom Lacio i Milan... a poruka predsednika kluba bila je jasna – platite 20.000.000 i vaš je. Sada kad se u priču uključio i platežno moćniji Pari Sen Žermen vrlo lako bi i cena mogla da skoči.

Ilić je, kao pozajmljeni igrač Mančester sitija, igrao za Crvenu zvezdu, Zemun i NAC Bredu, a u mlađim kategorijama je stasavao prvo u Realu iz Niša, a onda i u Zvezdi iz čije omladinske škole je stigao do Sitija.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.