"NISAM VIDEO VEĆI EGO U ŽIVOTU! NEKA GA NEKO PODSETI ŠTA JE MESI POSTIGAO S 22 GODINE!" - Legenda oplela po Mbapeu!
Nejmar, Mbape i Mesi, Foto: Profimedia

zgrožen

"NISAM VIDEO VEĆI EGO U ŽIVOTU! NEKA GA NEKO PODSETI ŠTA JE MESI POSTIGAO S 22 GODINE!" - Legenda oplela po Mbapeu!

Bahatost i bezobrazluk koje je napadač PSŽ-a pokazao razočarala je apsolutno sve, a posebno navijače francuskog prvaka koji ne mogu da veruju da se ovako ponaša momak kojem je klub dao apsolutno sve kako bi ostao u klubu

Objavljeno:

Ponašanje Kilijana Mbapea na utakmici Pari Sen Žermen - Monpelje i dalje je glavna tema fudbalske javnosti u Francuskoj.

"Sveci" su pobedili sa ubedljivih 5:2, Mbape je dao jedan gol, ali i promašio jedan penal. Drugi je želeo takođe on da izvede, ali Nejmar je računao da je na njega red i nije mu prepustio loptu.

Mladi as se toliko uzbudio zbog toga da je nesmotreno u prolazu zakačio ramenom Lionela Mesija kao da ga nema. Slavni Argentinac je ostao u čudu, a slična je rekacija mnogih sportskih velikana i stručnjaka, mada, ruku na srce, kontakta jedva da je bilo.

Legendarni napadač Mančester junajteda i Engleske Vejn Runi ne može da veruje da je Mbape pokazao toliku dozu egoizma i bahatosti, naročito prema legendarnom Leu Mesiju kog je odgurnuo ramenom žureći do Nejmara da mu uzme loptu i izvede penal.

- Igrač od 23 godine ramenom gura Mesija - govori šokirani Runi za turski Depar Sports i nastavlja:

- Nisam u životu video veći ego. Neka neko Mbapea podseti da je Mesi s 22 godine osvojio četiri Zlatne lopte - poruka je Vejna Runija.

Englez nije baš u pravu jer je Mesi sa 22 imao jednu Zlatnu loptu, ali prvu u nizu od čak četiri.

Objašnjenje o ponašanju Mbapea na terenu bilo je veoma šturo. Navodni razlozi su privatne prirode i da je saznao nešto tik pred utakmicu što ga je unervozilo.

A videlo se od starta da nešto nije u redu jer nije bio nasmejan kao obično, a navijače je naročito iznerviralo kada je u jednoj kontri prestao da trči jer mu Vitinja nije dodao loptu.

Navodno, malo je falilo da dođe do fizičkog sukoba sa saigračima, ali srećom sve su sprečili članovi stručnog štaba PSŽ-a.

O Kilijanu je govorio i trener Kristof Galtje koji samo ističe da zvezda njegovog kluba nije u najboljem fizičkom stanju.

Nejmar, Lionel Mesi, Kilijan Mbape, FK Pari Sen Žermen
foto: Profimedia

- Mbape želi da pobeđuje i želi odmah da ima uticaj na ekipu. Međutim, nije još 100 posto spreman. Treba mu vremena i kada bude pravi osetiće se razlika na terenu - rekao je Galtje a situaciju s terena je prokomentarisao diplomatski:

- Video sam sve i ponoviću vam. Igrao je malo tokom priprema, poslednji meč odigrao je pre tri sedmice. Znao sam da će se to na njega odraziti fizički. Trenutno nije spreman kao ostatak ekipe - poručio je trener PSŽ-a i izbegao da objasni kako je to uticalo na psihičko stanje Francuza.

Kilijan Mbape je u dresu Parižana u proteklih pet godina odigrao 218 utakmica i postigao je 172 pogotka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.