NIJE RAZLOG MBAPE: Poketino otkrio zbog čega je napustio klupu PSŽ-a!
Poketino i Mbape, Foto: Epa/FILIP SINGER, EPA/Alessandra Tarantino

sad je rekao sve

NIJE RAZLOG MBAPE: Poketino otkrio zbog čega je napustio klupu PSŽ-a!

Za mene je to bilo čisto zadovoljstvo

Objavljeno: 23:43h

Maurisio Poćetino, bivši menadžer Pari Sen Žermena, odbacio je tvrdnje da je Kilijan Mbape uticao na njegov odlazak iz Pariza.

Argentinca je na kormilu ekipe zamenio Kristof Galtije, a Poćetino je posle nekoliko nedelja tišine konačno rešio da se oglasi i razjasni pojedine dileme.

Pojedini mediji u Francuskoj su pisali kako se odluka da ostane poklopila sa odlaskom Poćetina sa klupe, ali on kaže da te stvari nisu povezane.

- PSŽ je uradio sve da zadrži Kilijana i ja sam bio saglasan sa tim. On je jedan od najboljih igrača sveta i mislim da je klub, sa svim tim sredstvima kojim raspolaže, uspeo da ga ubedi da ostane. Ipak, mislim da Kilijan nije taj koji je dizajnirao novi projekat. Oni koji upravljaju, u ovom slučaju predsednik, su ti koji su smatrali da je najprikladnije da se započne novi projekat - izjavio je Poćetino.

On kaže da nije imao nikakvih problema sa igračima i da je bio srećan što je mogao da radi sa velikim zvezdama.

- Za mene je to bilo čisto zadovoljstvo. Bila je to nestvarna mogućnost da imate toliko imena, toliko bitnih ljudi u svlačionici, da delimo sve te momente. To je bila jedna od najpozitivnijih stvari, činjenica da smo mogli ih upoznamo i takmičimo se u tim okolnostima - zaključio je bivši trener Pari Sen Žermena.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.