FUDBALERI SU PUSTILI MEDIJE DA SNIME NJIHOV LUKSUZ! Njihovi domovi izgledaju NEREALNO (VIDEO)
Karim Benzema uživa u raskošnom životu, Foto: Printscreen/Youtube/Goal Island

a nekada su izgledali ovako!

FUDBALERI SU PUSTILI MEDIJE DA SNIME NJIHOV LUKSUZ! Njihovi domovi izgledaju NEREALNO (VIDEO)

Oni su sve ovo stvorili sa svojih deset prstiju... Na nozi

Objavljeno:

Sinonim za raskoš i luksuz je fudbal. Njegovi prvi dani datiraju još od 1863. godine. Početkom 20. veka, potom i kreiranjem raznih takmičenja pa i svetskog prventsva, zadatak da se ubaci lopta u mrežu postaje sve popularniji.

Niko nije mogao ni da sluti do kojih basnusnovnih suma će individue u ovom sportu doći. Naime, veoma ugodan život možete da pružite sebi i porodici čak i da igrate u državi u kojoj klubovi ne igraju nikakva prestižna takmičenja.

ZNATE LI BALKANCE KOJI SU OSVOJILI LŠ? Mijatović doneo pehar Realu čekan 32 godine, Hrvati od 2013. ne staju!

Njihov stil života može se videti po fotgrafijama koje postavljaju, te i automobile koje poseduju, biznise, odeću, satove, privatne avione, itd... A jedno od glavnih merila bi bilo mesto u kojem borave, gde im porodica bivstvuje, a neki segmenti ni ne liče kao svakodnevnica, za većinu ljudi bi ovo bilo iskustvo iz snova, dok je za ove sportiste to "klasika" i "obično".

Romelu Lukaku, reprezentativac Belgije, trenutno nastupna u Seriji A za Inter gde mu je plata 70 miliona evra na godišnjem nivou, naravno da on, kao i ostali mnoštvo para primaju i od sponzora. Najskuplji transfer Belgijanca je 113 miliona evra.

Njegov raskošni dom izgleda ovako, pogledajte samo frižider.

Markus Rašford ima godišnja primanja od oko 13.5 miliona evra samo od fudbala. Dok od sponzora zarađuje takođe nezamislive cifre. On nastupa za Mančester junajted koji trenutno bori bitku uoči lošeg starta sezone i za reprezentaciju Engleske. Njegov transfer vredi oko 60 miliona, mada do sada nije menjao klub, a ima 24 godine.

Njegova vila, palata, kako god da se nazove, izgleda ovako:

David Luiz, nastupao je u nekoliko klubova po Evropi, trenutno je pri kraju svoje karijere i to u rodnom Brazilu.

Njegov vrhunac transfer marketa je bio 49.5 miliona kada ga je Pariz otkupio od Čelsija. A tada mu je plata bila 26 miliona evra godišnje.

On je pustio ekipu "MTV" da snimi njegov dom. To je bilo u doba korone, sa porukom "Fudbaleri ostaju kod kuće".

Nastao je snimak interesantne ideje. Naime, dom proslavljenih fudbalera kako je nekada izgledao a kako sad izgleda. Zaista motivišuć kontent:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.