TRENER GOLMANA SRBIJE: Ne treba se JURITI sa Švajcarcima nego igrati fudbal! Imamo kvalitet da budemo BAR drugi!
Goran Čumić (desno) sa golmanima Srbije, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

čumić za espreso

TRENER GOLMANA SRBIJE: Ne treba se JURITI sa Švajcarcima nego igrati fudbal! Imamo kvalitet da budemo BAR drugi!

Srbija je (opet) dobila izuzetno jaku grupu, ali Čumić ističe da i te kako imamo razloga za optimizam i pored nesumnjivo snažnih rivala u vidu Brazila, Švajcarske i Kameruna

Objavljeno: 15:18h

Trener golmana fudbalske reprezentacije Srbije, Goran Čumić, u razgovoru za "Espreso" se osvrnuo na šanse "Orlova" na Svetskom prvenstvu u Kataru koje nas čeka u novembru.

Srbija je (opet) dobila izuzetno jaku grupu, ali Čumić ističe da i te kako imamo razloga za optimizam i pored nesumnjivo snažnih rivala u vidu Brazila, Švajcarske i Kameruna.

1 / 6 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Grupa je vrlo slična onoj u Rusiji, a tamo smo prošli zamalo. Možda je potreban malo drugačiji pristup utakmici sa Švajcarcima, ne juriti se s njima, nego igrati fudbal i dobiti ih. Kamerun isto nije naivna ekipa, gledao sam kad su igrali kvalifikacije s Alžirom. Po mom mišljenju vrlo teška ekipa za igranje jer svi oni igraju po Evropi, uglavnom u Francuskoj. Tako da je teško igrati protiv njih, spremni su, zdravi momci, imaju jak timski duh, ali mislim da bi po kvalitetu trebalo da budemo bar drugi u grupi. Pošto ovo sa Brazilom, opet će sve zavisiti od trenutne forme svih igrača koji budu došli i prva je utakmica pa će to biti specifična utakmica i prilika da se odmerimo možda i s najboljim na svetu - smatra Goran Čumić, trener golmana u štabu selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.