PORUKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Mihajlović još jednom pokazao kako ima veliko srce!
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

MNOGO JAKO!

PORUKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Mihajlović još jednom pokazao kako ima veliko srce!

Srpski trener ohrabrio je momka koji se bori za život

Objavljeno: 09:56h

Nakon što je pre par dana pretučen u gradu Krotone u Kalabriji, Davide Fererio iz Bolonje, koji ima 22 godine, nalazi se u komi i u vrlo kritičnom je stanju.

Momak je veliki navijač fudbalskog tima Bolonja, koji mu je poslao poruke podrške dok je javnost najviše dotakla video-poruka trenera Siniše Mihajlovića.

- Ćao Davide, nažalost čuo sam šta ti se desilo, jako mi je žao, ali u životu često nailazimo na glupe i agresivne ljude koji misle da će sve rešiti nasiljem ali to tako ne funkcioniše. Znam da si u bolnici i da si veliki navijač Bolonje. Mi svi navijamo za tebe i nadamo se da ćeš se probuditi što pre i čuti ovu poruku - rekao je Mihajlović i nastavio:

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

- Ubeđen sam da će sve biti dobro i kada ti bude bilo bolje bićeš moj gost u Kasteldebole, moći ćeš da gledaš treninge ili šta god ti želiš i doći ćeš na stadion, nema nikakvih problema. Ti se samo probudi što pre tako da se mi što pre vidimo, da se upoznaš sa momcima za koje navijaš i sigurni smo da ćemo se svi zajedno zabaviti. Ćao Davide, želim ti sreću - rekao je u poruci srpski trener.

Italijanski mediji naveli su da je Siniša i ovom prilikom još jednom pokazao kako ima veliko srce.

Momak je napadnut od strane svog vršnjaka dok je bio na odmoru a policija je, zahvaljujući video-kamerama i svedocima uspela da uhapsi počinioca kome preti zatvor zbog pokušaja ubistva. Motiv još uvek nije poznat iako se misli da je Davide "uputio pogled više" devojci napadača.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.