FIORENTINA UZ DOSTA SREĆE STIGLA DO SVA TRI BODA: Jović otvorio sezonu na pravi način, Sergej bolji od Mihajlovića!
Luka Jović, Foto: EPA/Claudio Giovannini

serija a 1. kolo

FIORENTINA UZ DOSTA SREĆE STIGLA DO SVA TRI BODA: Jović otvorio sezonu na pravi način, Sergej bolji od Mihajlovića!

Nikolu Milenkovića i drugove je sreća pogledala u petom minutu nadoknade vremena kada je Mandragora donekle i slučajno zatresao mrežu rivala

Objavljeno:

Reprezentativac Srbije postigao je gol u debiju za Fiorentinu koja je u dva navrata ispuštala prednost protiv Kremonezea, da bi na kraju slavila sa 3:2.

Sve je počelo u 16. minutu kada je pogodio Bonaventura, da bi tri minuta kasnije Okereke izjednačio rezultat.

Igrao se 34. minut kada je Luka Jović primio loptu Sotila u kaznenom prostoru i spretnim udarcem pored nekoliko čuvara postigao svoj prvenac u zvaničnim mečevima, nakon odličnog pripremnog perioda.

Luka Jović
foto: EPA/Claudio Giovannini

Činilo se da će Fiorentina lako do prva tri boda u sezoni posle isključenja Eskalantea, ali je novajlija u Seriji A uspeo da izjednači u 68. minutu kada je pogodio Bjanketi iz kornera.

Nikolu Milenkovića i drugove je sreća pogledala u petom minutu nadoknade vremena kada je Mandragora donekle i slučajno zatresao mrežu rivala uz pomoć Radua koji je loptu ugurao u gol.

Čitav plen u borbi između reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića Savića i trenera gostiju Siniše Mihajlovića pripao je vezisti, a sve je počelo košmarno po domaćina pošto je golman Maksimijano isključen već u petom minutu.

Sergej Milinković Savić
foto: EPA/Giuseppe Lami

Bolonja je stigla do vođstva golom Marka Arnautovića sa penala u 38. minutu, ali su i gosti ostali sa igračem manje nakon isključenja Sumaoroa.

U drugom poluvremenu usledio je totalni preokret.

Nesrećni autogol De Silvestrija u 68. minutu nagovestio je ono što će se dogoditi u 79, lucidan pas Sergeja Milinkovića Savića iskoristo je Ćiro Imobile i doneo veliku radost navijačima Lacija.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.