DUŠAN VLAHOVIĆ PODRŽAO BOŽINOVA: Poželeo mu da pregazi SAŠU ILIĆA!
Najplaćeniji srpski fudbaler, Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

poslao je jasan video!

DUŠAN VLAHOVIĆ PODRŽAO BOŽINOVA: Poželeo mu da pregazi SAŠU ILIĆA!

Božinov je uzvratio istom merom

Objavljeno:

Dušan Vlahović je poslao poruku podrške nekadašnjem saigraču, a sada pomoćnom treneru ekipe Septembri iz Sofije, Valeriju Božinovu pred duel protiv CSKA Sofije, koji sa klupe predvodi Saša Ilić.

Napadač Juventusa je poslao glasovnu poruku nekadašnjem bugarskom fudbaleru, koju je on objavio na svom instagram profilu.

1 / 9 Foto: EPA/Claudio Giovannini

– Ćao svima, ja sam Dušan Vlahović, i želeo bih da pošaljem veliki pozdrav za FK Septembri. Pre svega da pozdravim Božu, velikog majstora i poznavaoca fudbala. Da vam poželim sreću pred utakmicu, da pregazite, da odigrate dobro i hrabro. Znam da ste svi mladi i željni dokazivanja, samo treba da budete hrabri, da idete jako i da se ne plašite ničega i ostvarićete sve rezultate napornim radom i trudom. I, naravno, slušajte starije i trenere šta vam pričaju i sigurno ćete napraviti velike stvari. Još jednom veliki pozdrav, želim vam puno sreće i sve najbolje – rekao je reprezentativac Srbije.

Dušan Vlahović
foto: Printscreen/instagram/ valeribojinov86

Božinov je uzvratio istom merom.

– Veliko hvala na podršci od srca, veliki majstore moj. Takođe ti želim puno golova i uspeha u novoj sezoni, tvoj Valeri. Forza Juve – napisao je nekadašnji napadač Partizana.

Meč u kom će Saša Ilić dočekati Valerija Božinova i Slavka Matića igra se u nedelju od 19 časova.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.